MAGNETNA RESONANCA
Pregled mr, 02.06.2021 ob 12:14
A kdo ve kje imajo odprti tip MR ali da je tunel širši?
Ah ja, sem bila kar na navadnem, zaprtem tunelu in sicer slikanje glave. Nič bati, lepo ti povejo ko se uležeš, da zapri oči, na ušesa dobiš slušalke. In potem lepo meditiraš in vse se zgodi. Premišljaš o naslednjem izletu na katerega boš šla/šel in ležiš in vse se zgodi.
Če imaš težave, pa lahko dobiš tudi pomirjevalo. In če pride do tesnobe imaš v roku zvonec na katerega pritisneš in te odpeljejo ven iz tunela.
Jaz mislim, da ni nič hudega. Tako, da kar pogumno.
tukaj sem brala da imajo večjega premera in tudi ostale učinke v pomoč tistim, ki imajo težave z zaprtim prostorom – beri na koncu spletne strani napišejo več o napravi… je pa samoplačniško
meditirati pa ravno ne moreš zraven, ker zadeva brni ves čas pregleda
meditirat ravn ne moreš, 02.06.2021 ob 14:40
tukaj sem brala da imajo večjega premera in tudi ostale učinke v pomoč tistim, ki imajo težave z zaprtim prostorom – beri na koncu spletne strani napišejo več o napravi… je pa samoplačniško
meditirati pa ravno ne moreš zraven, ker zadeva brni ves čas pregleda
Ni pomemben nivo hrupa, da meditiraš. Hrup je, ni pa tako moteč, ker ti tako dajo slušalke na glavo. Meni ni bilo problem razmišljati o sinu in kako se bova skupaj igrala itd… In je hitreje minilo, pa so mi dodali na koncu še kontrast. Bila pa sem v Izoli.
Forum je zaprt za komentiranje.