Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Magister brez dela

Magister brez dela

Zdravo,

imam dokončan magisterij, ki se je izkazal kot nezaposljiv, a lahko poprimem za katerokoli delo. Vendar tuhtam, da bi se pri 25ih prijavil še na en faks (izredno), ki naj bi bil zaposljiv, hkrati pa me tudi snov tega faksa zelo zanima. Sem prestar ? Bo čudno izpadlo, saj naj bi izpiti in vaje bile skupaj z rednimi študenti ?

Hvala za nasvet 🙂

Vpiši. Izobrazbe ni nikoli preveč.

Vpiši se – osebno poznam več ljudi, ki so končali dve fakulteti.

Dobro jutro. Ista tema že včeraj, samo da je bila ženska. A res nimate več domišljije, da takole bluzite s kopiranjem? Aja ona bi tudi še magisterij delala iz stroke, kjer ne najde dela :)))

Prestar nisi, razmisli pa, koliko ti bo druga diploma pomagala do službe. Če na primer kot magister sociologije ne najdeš službe, pa vpišeš še geografijo, ti to ne bo kaj dosti pomagalo.

Se pa strinjam, da znanja ni nikoli preveč, a dobro je, če se od tega znanja da tudi živeti.

Če imaš denar za šolnino pa za preživljanje, potem akcija. Jaz pri 40+ razmišljam, da bi morala še kaj študirati.

AJa, kot je že zgoraj omenjeno, če greš študirat geografijo, zgodovino, … to ni služb. Tako, da če bo nova izobrazba kaj takega, je stran vržen denar .

Magisterij… Upam, da znaš saj Kekec pašteto odpreti in se pri tem ne poškoduješ… Sosed ima tudi magisterij iz čebel, pa ne ve kaj je panj. Pa veliko sreče pri iskanju službe  mag. .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close