magija
mene zanima nekaj-pred kaksnima dvema letoma,mi je bilo povedano,da bi name naj bila prenešena črna magija-in da dokler se tega ne bom znebila, ne bom imela sreče v življenju,oz.ljubezni..jaz osebno tega ne verjamem, vendar se zadnje čase sprašujem,kaj pa je mogoče res kaj na tem, saj sreče v ljubezni res nimam..ima katera kakšne izkušnje s tem? ali verjame kdo v to?
Jasno da je nekaj na tem. V trgovinah lahko kupiš kit komplet za voodu magijo z lutko in priročnikom. Na lutki so že označeni predeli kamor moraš zabadati igle da željeno osebo nad katero izvajaš urok prizadaneš. V priročniku imaš natančno opisano kako se to počne.
Sam sem preizkusil na sodelavkah v službi in vse so že na bolniški. Dve imati neznosne bolečine v hrbtenici, ena je postala frigidna, ena pa je po nesreči zanosila in ima sedaj rizično nosečnost.
Ta komplet je bil investicija mojega življenja. Sedaj zvečer namesto da bi po nepotrebnem izgubljal čas z umivanjem izvajam rituale črne magije.
:))))))) brat od Painkillerja- dan si mi polepšal :)))
Tisti, ki želi nekomu nekaj slabega, se bo njemu samemu trikrat vrnilo, in menda se ne tem črnim magom, ampak tistim, ki urok naročijo, ker sam črni mag ne želi tem ljudem hudega, on sam naredi kar hočejo. No, ja, kdor verjame v to… Od enga kolega družina je bila menda prekleta in mu ej to povedala ena ciganka in mu dala nek talisman, ki bi ga varoval. In res je pri njih bilo tako, da so nejgovemu dedku odsekali glavo, pol njegovmu sinu so ga ustrelili v glavo, nejgova hčerka si je tilnik zlomila, pa neke take stvari… Sam včasih rpav nehote verjameš takim stvarem brrrrrr…
js tut nisem nikol verjela v te stvari pa sem se delala norca,dokler ni zadelo mojga fanta.nekdo se je odlocu,da mu bo skodoval in tut njegovi familiji.njegova mama si je zlomila roko, ko je hodila po ravnem in ko je opisovala kako je izgledalo je povedala da je bilo kot da bi jo nekdo prijel za roke in mocno sunil na tla.od tega je ze skoraj leto in pol ona pa se kr na bolniski,s polno sraufi v roki,roka pa se noce in noce pozdravit.fant…to je blo pa najbolj grozno.pa ne salim se.vcasih je imel taksne napade,da ni mogel dihat,dusilo ga je.smo sli k zdravniku je reku da bolj zdrav ne more bit.a njemu so se te stvari samo se ponavljale.kolikokrat ko sva spala zvecer sm ga slisala kricati,bil je poten,se dusil…potem so sli k nekomu,kao nekemu muslimanskemu “duhovniku” in jim je povedal da je nekdo nad njih neki poslal,nek urok.potem ne vem kaj se je dogajalo,oba sta sla sama notr,vem samo da od takrat dalje vedno nosi na verizici neko stvar,mel je v denarnici tut nek urok,ki naj bi te nepridiprave drzal proc,in od takrat dalje ni vec tega.
Bioenergija ni povezana z magijo (črno ali belo), zato tudi bioenergetiki nimajo moči, da prekinejo urok!
Kar pa se teh “žensk” tiče, ki se s tem ukvarjajo, hmmmm, če urok ni pravilno “odstranjen” so posledice lahko še hujše, pa tudi če je odstranjen “napol”, itd.
Hođe so znani po tem že odkar obstajajo in tudi v drugih državah jih cenijo zaradi tega, pa tudi nikoli ne zaračunavajo, kolikor si pripravljen dati – od srca, ne na silo. Te ženske imajo pa v glavnem vse “tarifo”
Morem neki nujno povedat 🙂 Za rojstni dan sem do kolegice dobila darilo, en kamen in an lsitku anpisan urok. Včeraj sem se slučajno spomnila na kamen, dva sta, eden je kamena strela za koncentracijo, eden pa za srečo, tud v ljubezni… In sem najprej očitila kamne in jih potem posvetila, po navodilih moje kolegice, (pač mal sem se igrala). In sem pol še izrekla tist urok :))) Za srečo v ljubezni. In nisem niti kaj pričakovala… Zogidlo se je pa to, da me je moj poklical in je bil tak, kot da se ni nič zgodilo… Kot da se je ustrašil, da bi najina veza propadla. Prej je pa že vse skupaj delovalo, kto da mu ej čsit vseen… Danes bom videla, če bo res spet vse po starem, tud ko se vidiva. Mogoče da je o naključje, sam te stvari pomagajo, da si vsaj mal bolj pomirjen in jaz zanalašč hočem verjet v to.
Lahko se je takole hecat, dokler se ti ne zgodi.
Sam tudi nisem verjel, dokler…dolga zgodba. Potem sem si naredil tako imen. >ščit< in zadeva DELUJE!
Tako, da Janja24, če te zanima mi piši na e-mali in ti bom poslal navodila kako si ga izdelaš doma in kako ga uporabljaš. Zadeva je enostavna in deluje.
Forum je zaprt za komentiranje.