Magic Life hoteli
Samo ena pripomba glede ML na Kosu: Videla sem enega, da je v blizu kraja Mastihari, čisto na samem, sploh nimaš filinga kje si. Ful daleč od gl. mesta Kosa. Se mi sploh ni dopadla lokacija.
Na Rodosu sem bila pa v Ixii, pa ne v ML, pa mi je bila uredu klima. Konec junija in ni preveč pihalo (na Kosu bistveni bolj piha), tudi od Ixie do gl. mesta so ves čas avtobusi in taxi ni drag, ker je samo ene par km.
Ravno prispela iz ML Rodos.Super hrana, animacija,prijazni zaposleni le sobe niso bile čisto po pričakovanju-o minibaru, sendvičih v hladilniku ni bilo ne duha in sluha čeprav so bili kao vključeni.Nama je hladilnik-kljub neuporabljanju vsak dan naredil eno veliko lužo.. Sej ne, da smo bili lačni vendar če nekaj piše, tudi to nekako pričakuješ..drugače je pa za jest super dobro ; ) res pa je, da na Rodosu-sploh na tej strani otoka res skoz piha (idealno za surferje) in je bilo včasih v senci kar hladno, sploh pa zvečer. Mi na izlete nismo šli, smo pa najeli avto in obdelali skoraj ves otok-nujno je obiskati Lindos in mogoče Faliraki-vodni park.No pa stari del mesta Rodos je tudi potrebno videt. Drugače pa vozijo taxiji in pride od ML do rodosa 8 eur.1km=1 eur
pa pa
Forum je zaprt za komentiranje.