Magic Bullet
Po TV sem zasledila reklamo za ta vsestranski sekljalnik. Vendar bi se pred nakupom rada malo bolje pozanimala ali je res tako uporaben kot ga reklamirajo v Top Shopu. Ali ga je že kdo od vas kupil in kako ste zadovoljni z njim? Ali je res tako vsestransko uporaben kot ga reklamirajo? Prosim za vaša mnenja.
Hvala.
meni je pa že sama reklama grozna tako kot večina vseh na topšop.Premisli za kaj natančno bi rabila stvar. Jaz mislim, da vse kar tam kažejo lahko narediš na strojček ki ga že imaš recimo blender ali mulipraktik ali kak takega.
Toliko enih kozarcev nima smisla imeti a boš na zabavi dala gostom piti iz tistih kozarcev, da bi imel vsak svoj pokrov? (jaz res nimam te potrebe)
Aja pa še tisto vse je nekaj v 10sek.Koliko časa pa prej pripravljaš sestavine čiščenje , luplenje pa to? To pa zgleda ni treba akaj.
UGLAVNEM ODSVETUJEM. MENI SE ZDI METANJE DENARJA PROČ.
Odločitev ostane tebi-želim ti, da je pametna!
ld
na Top Shopu nam dan za dnem ustvarjajo občutek da nujno nujno potrebujemo te stvari, drugače bo nase zivljenje brez smisla.. halo, kolikokrat na leto sesekljas toliko česna kot v reklami?:) in..ali bos na zabavo povabila samo 4 goste..toliko je namreč razobarvnih pokrovov. bos vsako jutro sama mlela kavo? pripravljas kosilo vsak dan samo zase-omake za testenine je namreč dovolj le za eno osebo.. če potrebujes ‘vsestranski strojcek’ potem ti odsvetujem tole amerisko traparijo, tvegaj malo več denarja in si kupi enega od teh.. ‘tapravih’ (=o njih veliko govora na tem forumu,malo pobrskaj)
LP
Pravzaprav je takole. Sem študentka in živim še pri starših, ki pa nekako nimajo časa za kuhanje, oz. kadar se že kaj skuha je to navadno hitro pripravljena hrana ali cvrtje, skratka nezdrava hrana, ki mi zadnje čase ne odgovarja več. Onadva jesta v službi, tako da, sem jaz več ali manj odvisna sama od sebe in svoje iznajdljivosti. Ker torej samo zase pripravljam kosilo, me ne moti, da si s to napravo lahko pripravim le eno porcijo, ker več itak ne potrebujem. Od kuhinjskih malih strojčkov pa imamo le palični mešalnik. Fino je tudi ker lahko ta Magic Bullet postavim v mikrovalovko, ker to bi mi zelo prav prišlo za delanje polivke za makarone (kot jo naredijo tudi v reklami), zato ker imam zelo rada polivko, ki jo pripravim sama. Imam veselje s tem. Uporabljala bi ga lahko tudi kot sokovnik, kar bi mi zelo prav prišlo, ter tudi za sekljanje česna, ki se mu sedaj pri pripravi nekaterih jedi večkrat odpovem, ker ne prenesem tistega vonja, ki ti potem še nekaj dni ostane na rokah. Tudi s fantom v roku dveh let načrtujeva selitev v skupno stanovanje in te pripravice bi jasno odšle z mano, se mi zdi da bi mi tudi takrat to prav prišlo, saj bi takrat kuhala za dve osebi.
Zabav v svojem domu ne pripravljam, tako da glede tistih štirih kozarcev ni panike, bi si kar domači prisvojili vsak enega.
Mene bolj zanima moč motorčka, če se sestavine res dobro sesekljajo, če so noži v redu in kar je še takega. Zato sem spraševala morebitne uporabnike tega strojčka, da bi videla kako se stvar obnese pri samem sekljanju, če je res tako kot prikazujejo na TV. Ker sem tudi sama skeptična glede Top Shopa in kvalitete njihovih izdelkov.
Izidora, jaz sem zadnjič v eni trgovini kjer prodajajo tele top shop zadeve spraševala če imajo tale mikserček že na zalogi, pa ga še nimajo. Mene je zadeva začela zanimati zato, ker mojega starega paličnega počasi vrag jemlje, in ker velikokrat kuham samo za eno osebo bi mi mogoče zadostovala tudi tista posodica za omako… Stvar je taka, da si bo zadevo treba ogledati v živo, ampak v tej trgovinici jo dobijo predvidoma šele čez 14 dni, nič prej (prej kasneje).
Malo poglej v tvojem mestu če imajo kje tudi takšno trgovinico – jaz preko tvja ne bi kupila, raje se prej prepričam vsaj na prvi pogled.
Forum je zaprt za komentiranje.