Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Madonna prihaja v Ljubljano

Madonna prihaja v Ljubljano

Legenda bo obiskala tudi Ljubljano. Ljubljano Je kakšna nevdušenka tule? 🙂

Ne, samo da ne bo prišla ravno takrat, ko je v Ljubljani največji prometni kaos tudi brez nje. Smo imeli v zadnjem času že dovolj takšnih obiskov, ki so nam cefrali živčke in smo bili s svojimi otroci uro kasneje kot običajno.
Naj gre raje kam drugam bolj na toplo, če bo prišla takole na pol gola.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Kaj bo pa delala v Ljubljani?

Evo, jaz pa sem totalna navdušenka. 🙂 Komaj čakam. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Kdaj pa bo koncert. Turneja se začne v Londonu, kdaj pa bo prispela do Lj?

20.08.2009 na Hipodromu.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Evo, jaz sem navdušenka:). samo sem pa že pred leti bila na enem njenem koncertu, pa vam povem, da je bilo veliko razočaranje. Eno samo fušanje. Pa enako na TV posnetkih koncertov v živo.

Karte se že dajo kje kupiti?

kar na hipodrom naj gre, pa lepo količino žrebcev naj bo z njo. Menda bo ja imela dovolj.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ženska sploh ne zna pet. Vse je samo v šovu.

Kaj pa ti znaš? In kam te lahko pridemo pogledat?

Včasih je bila izjemna. Zdaj je pač že v letih. Za takšen šov ter petje moraš imeti dobro kondicijo.

Če bo v Ljubljani je nikakor ne bom zamudila, četudi že zdaj kupim karte:)

Jaz bi šla pa me je strah zvedeti ceno vtopnice, splača se jo po moje videti zato ker je ženska živa legenda v svetu glasbe.

Enako. No mogoče nas pa presentijo z dostopno ceno :)))

V Budvi so bile karte po 35, 70 in 200€, na Dunaju pa po 99, pa do 250€. Počakmo, pa bomo vidli. 🙂

LP

ne glede na ceno, jaz grem. za celine sem dala 300 evrov in mi ni niti 1 evra žal, tako da madonno tudi grem pogledat, ker sem si vedno želela videt njen show. vem pa (oz. sem slišala), da je njen glas za en drek – ampak gre zato, da vidim njen show. zelo mi je žal, da ne morem na tino turner, madonne pa definitivno ne bom zamudila. grem pa tudi na beyonce v zg aprila, zanjo so karte zelo poceni, 70 evrov, nič več.

Po TV je bilo včeraj, da bodo od 35 – 200 eur.

New Report

Close