Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija madonna koncert v lj

madonna koncert v lj

Kako se bo dalo dobit karte za koncert Madonne za navadne smrtnike?

Hvala za kakrsnokoli informacijo!

http://www.koncerti.net/

Jaz sem rezervirala ravnokar Beyonce, Madonna me pa tudi mika, pa ne zaradi glasu (ker ga nima) ampak ker je frajerka, da je svoj glavni cilj dosegla kot pevka brez glasu, baje so njeni koncerti megalomansko odlično tehnično izvedeni….

Beyonce pa ima zame božanski glas….

o madonni sem že spodaj odprla temo, beyonce sem pa tudi že plačala

Verjetno te iste, ki ste že vplačale karte za koncerte Madonne in Beyonce na tem forumu delite nasvete, kako preživeti z minimalno plačo….

Kaj naj zdej, a me naj cel življenje slaba vest daje zarad tega, ker si pač jaz to lahko privoščim? Pravzaprav, bom plačala v 3 obrokih, nekdo drug si to privošči kot peaceofcake, jaz pa na obroke, zato nič manj veselo!

Ne, Hmmmmmmmmm, jaz sem s svojo plačo zadovoljna, ker je enkrat višja kot povprečna, tako da nimam pripmb in si zaenkrat, ko sem še brez otrok, rada kaj privoščim. Pa tudi takim dam, ki nimajo. Fovšija ni lepa lastnost.

Meni je kar malo žal ker ne bom šla na njen koncert saj je ženska res prava glasbena legenda. Se mi zdi vseeno predrago. Tistim, ki bodo šli na koncert pa želim veliko užitkov.

Saj res ni poceni, včasih se mi kakšna stvar za ta denar zdi draga. Ampak ko pomislim, da so to dogodki, ki se zgodijo zelo redko ali pa le enkrat v življenju, ne oklevam. konec koncev tako ali drugače zapravim denar, greš 1x ali 2x v trgovino in si ob 100 evrov, ali pa nekajkrat na kavo, ali pa kupiš nekaj cigaret (tisti, ki kadite) – tu pač človek presodi, kaj mu je pomembnejše. tudi za celine dion sem odštela 300 evrov in mi ni niti malo žal. če pa bi vidla npr. čevlje, bi se mi zdele predrage in si jih ne bi privoščila. ampak vedela sem, da ima ženska izjemen glas in da takih priložnosti, ko bo tu blizu, ni veliko. to so taki dogodki, ki ti ostanejo v spominu vse življenje in za katere se splača odštet denar. tako jaz mislim. zase.

New Report

Close