Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija madona, mi gre na živce!!!

madona, mi gre na živce!!!

Ob vsakem kliku, spremembi na MONU, se mi pojavlja varnostno opozorilo, da želi namestiti Adobe Flash Player Installer. Pri Googlu in drugih straneh nimam težav, tukaj pa vsakič znova, ko odprem sporočilo, ko grem na spisek sporočil, ko kliknem naprej, ko kliknem nazaj…….. ugasnem, pa spet!

A ima še kdo težave? Je možno, da bi bila stran okužena?

pri tej tvoji temi se mi je zgodilo. ma se mi je to dogajalo par mesecev nazaj. ma ne mi rečt da so v tem kratkem času novosti, ker je ne mogoče. ker takrat smo namestili najnovejšo verzijo.

Isti problem!

Aha zgleda, da so zrihtali. Zaenkrat je mir.

Hvala@kdorkoli se je potrudu –

če je na računalnik registriran kot uporabnik administrator in to nisi ti,ti mora on posodobit adobe.če ne boš ponorela od tega opominjanja,verjem.

ma kaj so zrihtali, na tej strani se kar naprej ponavlja, sem bla prej na alergijah pa je bilo o.k., ma tu je katastrofa.

Meni nič več ne javlja 🙂 Vedno sem klikala NE namesti, pa je enkrat kar prenehalo (samo od sebe?)!

nehalo je.samo,če boš hotela pogledati kakšen mail,ki bo zahteval adobe ti ga ne bo odprlo.

bravo, men je tudi nehalo.ma ne mi rečt da nima to veze z monom, ker če bi ga morala posodobit bi me na to opozorilo ko se prijavim v strežnik, ne šele ko odprem mon in to starševski čvek.

nehalo je.samo,če boš hotela pogledati kakšen mail,ki bo zahteval adobe ti ga ne bo odprlo.[/quote]

Mejle normalno odpiram in surfam tudi. Samo MONčvekanje me je živciralo. No pa zdaj tudi ne več :))))

uporabljaj
firefox
pa dodatka noscript in adblock
pa ti ne bo nobeden žrl živcev in računalnika

Hvala za nasvet. Bom malo naštudirala tole.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close