Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek madeži pod dojkami

madeži pod dojkami

Živjo. Pod dojkami so se mi naredili neenakomerni madeži temno rjave barve, ni samo obarvana koža, rahlo izstopajo, zdravnica mi je rekla, da to ni nič hudega, in da imajo to ženske z večjimi dojkami pogosto, ker je pač tam modrček in se potimo itd. Seveda sem vesela, da to ni nič kaj takega, da ni rak, ampak mi pa ravno ni lepo za pogledat. Ima še katera in ali si lahko s čim pomagam? Hvala vam za odgovor.

moja je šla to odstranit z laserjem

a to se gre k lepotnemu kirurgu? verjetno veliko stane?

Ja k lepotnemu kirurgu se gre. Vsak madež posebej računajo. Za ceno pa ne vem.

Pomaga otroški puder zjutraj in zvečer. Ni potenja, ni težav.

glivice?

ne, niso glivice, je kot hiperpigmentacija. otroški puder je pa stalnica.

Kaj pa če zamenjaš modrc? Ker je lahko velika razlika (imam tudi sama večje prsi). Se veliko potim od nekdaj, samo pod dojkami pa nimam težav.

Ker se pigmentacija na koži pojavi če se stalno drgne. Poskusi z drugim modrcem (po možnosti drugo številko (manjši obseg, večja košarica), kjer bo vse bolj na mestu in ne bo drgnjenja.

Enako, od modrca. Zamenjala vse modrce, ne nosim več modrčkov, ki imajo vgrajeno kost. Odstranila vseh 15 na estetiki Nobilis. Pregled pri dermatologu in odstranitev me je stala 250€. Izgled, super, nikjer nič se ne vidi, da je bilo odstranjeno, koža spet gladka in lepa. Čas zdravljena nekje 1 teden, dva dni da je nastala krasta in en teden da je odpadlo. 2 -3 tedne da se je koža začela razbarvati. In postala enaka kot ostali del.

Keratoze so to.

Nič nevarnega, ne razmišljam o odstranjevanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close