Najdi forum

MADEIRA

Če je kdo bil na Madeiri naj kaj napiše o tem otoku.Kako priti tja najbolj poceni itd

Moj kolega je bil tam. Sicer se ne spomnim kaj dosti, kar mi je povedal, vem pa da je sel iz nemcije – ker je bil tam pri kolegu, bla pa je last minut varianta. Kolko ga je kostalo pa ne vem. Otok je ful lep, sam je vreme bol tako dezevno (vsak dan) okol 20-25 stopinj, tako da brez anoraka ne mors nikamor. Sposodila sta si motor in prevozla vecji del otoka. Otok je ves v cvetju – kot v arboretumu :), pa ful majo take lustne hiske kot v pravljicah, s tako slamnato streho :). Vem, da nisem nic pomagala, ampak tolko za prvi vtis.
Lp

Jaz sem prejšnji vikend, ko je imel Condor ugodno akcijo prodaje kart, kupil karto za MADEIRO v januarju za 11 evrov eno smer. Na srečo mi je uspelo dobiti tudi za nazaj enako ceno 11 evrov. To je 22 evrov plus dodotek za gorivo ki se bo plačeval od novembra 15 evrov v eno smer. Skupaj me je karta prišla 52 evrov!! :)) Iz Munchna. Za 7 dni.
Do sedaj sem najcenejšo varianto za Madeiro videl za 120 evrov na >http://www.ltur.com/de< v super last minute varianti. Tako da bi bil greh če ne bi tega izkoristil ...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close