Macromedia Dreamweaver 8
Tisto zastonjsko ki je bila na razpolago en mesec sem že ¨ponucala¨, zdaj pa sistema ne morem pretentat, da bi mi dovolil da bi si ponovno namestila zastonj program za en mesec.
Ima mogoče kdo od vas ta program (kakšno piratsko verzijo)? Ali pa ve kakšen link, kjer bi prilša do tega programa brezplačno? Kupit ga ne mislim, niti ne morem saj stane skoraj 400$.
Ja,res. Zanimivo je dejstvo,da v visti še vedno veliko stvari ne deluje. Zgleda,da so arhitekturo tega os-ja toliko spremenili,da so malo starejši programi pač odpisani. Tega tud očitno tud sp1 ni odpravil. Redki so,ki imajo za visto pozitivno kritiko. Verjetno taki,ki imajo tak asortiment programov,ki v visti delujejo. Veliko je pač takih,ki lahko vse postorijo v starejših verzijah programov. Viste samo zaradi grafične lepote, ms offica ter brskanja po internetu pač človek ne more priporočiti.
Dokaj zgovoren dokaz zato je tudi hiter razvoj win7. Če bo ta res že drugo leto na policah,je to po moje očitno priznanje microsofta,da so malo zgrešili. Upamo lahko samo to,da bo imel win7 support za malo starejše verzije programov,kot je dreamweaver 8…
Sicer pa za delovanje Macromedie 8 v Visti poglej http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=kb400787
lepo vse piše 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.