Mačje zadeve
Lezisce, igrace in take stvari kupujem povsod, kjer pac naletim na ugodno ceno.
Sicer igrace so najboljse homemade ??
Hrano kupujem v mr Pet, btikete boljse in drazje, gledam, da je res veliko mesa in beljakovin, konzerve in priboljske pa v Mullerju, Miamor se mi zdijo kar dobre za to ceno, Gourmet pa nasa obozuje, tako da kombiniram en dan eno, drugi fan drugo konzervico.
Pesek kupujem vecinoma Hoferjev, sem tid v dm in mullerju in sparu in povsod ze kupila, ampak sproti pozabim, kszeri je bil ok in potem kupim napacnega, tako da se zdaj drzim hoferja. Meni je vsec, da je bolj droben in da se dobro sprime, ker tiste bolj zrnate mi raznese povsod.
Najboljši pesek je v Mullerju, v škatli, njihova znamka, cena nekaj čez tri eur. Zmaga. Krasno se “kepa” in čisti, Hoferjev je proti njemu porazen.
Tudi hrane največ kupim v Mullerju, kombiniram, ker se naš hitro naveliča in ne je. Hoferjeva mu ni več všeč, ima pa Lidl zdaj neko vrsto z več mesa in jo rad je.
Igrače in ostale zadeve so najceneje v Pepco in Tedi.
mucica963, 07.10.2021 ob 22:23
Najboljši pesek je v Mullerju, v škatli, njihova znamka, cena nekaj čez tri eur. Zmaga. Krasno se “kepa” in čisti, Hoferjev je proti njemu porazen.
Tudi hrane največ kupim v Mullerju, kombiniram, ker se naš hitro naveliča in ne je. Hoferjeva mu ni več všeč, ima pa Lidl zdaj neko vrsto z več mesa in jo rad je.
Igrače in ostale zadeve so najceneje v Pepco in Tedi.
Mullerjev pesek v skatli?
Je bolj droben ali bolj velika zrnca?
Vem,da sem tudi v Mullerju kupila dober pesek, a nimam pojma katerega…
To novo hrano iz Lidla pa nasa noce, ce si iz Ljubljane, ti rade volje dam, imam enih 5-6 vreck sigurno, brikete je pa pojedla.
najboljša in najugodnejša izbira je v zoohitu, kupiš nad 39 evrov pa imaš, kupuj brikete smila piščanec za sterilizirane muce, ker so najbolj prave velikosti in okusne, to je tista vijolična vreča, pa gourmet paštetke, to je vs eok kvaliteta, men verjem drugega ne bo več jedel imaš pa stotine drugih hran še za probat tam, ene cenejše druge dražje
malo mesano, 08.10.2021 ob 10:58
Mullerjev pesek v skatli?
Je bolj droben ali bolj velika zrnca?
Vem,da sem tudi v Mullerju kupila dober pesek, a nimam pojma katerega…
To novo hrano iz Lidla pa nasa noce, ce si iz Ljubljane, ti rade volje dam, imam enih 5-6 vreck sigurno, brikete je pa pojedla.
Muller Pet Bistro, ultra klumpstreu, V ŠKATLI, sta pa dve različni škatli, navadna je zelena z muckom, nekajkrat na leto je še promocijska, kjer ga je nekaj še dodatno zastonj, tista je pa belo/modra z muckom.
Pesek je zelo sipek, droben, mnogo bolj, kot od Hoferja, prijetnega vonja, počistimo samo urin/kakce, ostalo pade nazaj. Ne smrdi, tudi če ga ne očistimo kak dan.
Sem iz Ljubljane.
Hrane bomo veseli.:)
Kam te kontaktiram?
hrano pri mesarju na cca 1 mesec. najbolj vem, da ni nepotrebnih primesi, raznega pepela in koruze in vsega ostalega, kar mačka ne rabi. tako vem, kaj dam, pa tudi najceneje je. kupim meso in organe, včasih je tudi kaj v akciji, pa kupim takrat. naredim porcije za čez mesec, dam v zmrzovalnik in potem dnevno jemljem ven. imam pa en dan/mesec pač malo dela z rezanjem mesa in pakiranjem, to je res.
mucica963, 08.10.2021 ob 11:44
Muller Pet Bistro, ultra klumpstreu, V ŠKATLI, sta pa dve različni škatli, navadna je zelena z muckom, nekajkrat na leto je še promocijska, kjer ga je nekaj še dodatno zastonj, tista je pa belo/modra z muckom.
Pesek je zelo sipek, droben, mnogo bolj, kot od Hoferja, prijetnega vonja, počistimo samo urin/kakce, ostalo pade nazaj. Ne smrdi, tudi če ga ne očistimo kak dan.
Sem iz Ljubljane.
Hrane bomo veseli.:)
Kam te kontaktiram?
Sem v Mostah, danes popoldan in proti veceru bom okoli po Ljubljani, vmes bom sla tudi na Zale.
Ti je to kje spotoma?
Imam pa enih 8 vreck :))
glede hrane, 08.10.2021 ob 13:57
hrano pri mesarju na cca 1 mesec. najbolj vem, da ni nepotrebnih primesi, raznega pepela in koruze in vsega ostalega, kar mačka ne rabi. tako vem, kaj dam, pa tudi najceneje je. kupim meso in organe, včasih je tudi kaj v akciji, pa kupim takrat. naredim porcije za čez mesec, dam v zmrzovalnik in potem dnevno jemljem ven. imam pa en dan/mesec pač malo dela z rezanjem mesa in pakiranjem, to je res.
Kaj to tocno kupis in kako pripravis?
Bi poskusila nastimat nasi, a razen koscka svezega mesa ji nikdar nisem dajala ‘domace’ hrane.
malo mesano, 08.10.2021 ob 14:33
Kaj to tocno kupis in kako pripravis?
Bi poskusila nastimat nasi, a razen koscka svezega mesa ji nikdar nisem dajala ‘domace’ hrane.
kupim meso – različno, kakor kdaj (pri npr. perutnini ne odstranim kože) + kakšne želodčke, vampe, malo jeter/vranice, srce, pljučka, dodam hrustance, tudi maščobo od obreznin). narežem na primerne kose in dam zamrznit. včasih to tudi pokuham (kadar dam prepozno iz zamrzovalnika). občasno dam surov piščančji hrbet in/ali vrat, potem tudi ribe (morske tudi surove, sladkovodne pokuham ali popečem). pač poskusiš, kaj živali odgovarja.
Forum je zaprt za komentiranje.