Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mačji hotel, izkušnje?

Mačji hotel, izkušnje?

Pozdravljeni,

doma imamo mucka, za čas dopusta bi ga peljali v mačji hotel, katerega svetujete oz. odsvetujete?

Sem zmedena, strah me je, da bi ostal travmatiziran …

Vesela bom izkušenj, komentarjev, predlogov …

Hvala

Hehehe ??? mona šutasta bi jest tebe travmatiziral. Pa to ne moreš verjet kake monade pišete in kake brozge od ljudi ste..

da mucek ne bo travmatiziran….. buci buci o fak!!!

Mucki so zelo navezani na dom. Ja, bo travmatiziran. Bolje da se z nekom zmenis da pride vsak dan mucki dat vodo, hrano in očistiti WC

Najbolje, da travmatiziranemu mačku zrihtaš dobrega psihologa. Ker bo maček tako ubogi tam v nekem mačjem hotelu.

Odgovor na objavo uporabnika
božeBožee, 02.07.2023 ob 17:00

Najbolje, da travmatiziranemu mačku zrihtaš dobrega psihologa. Ker bo maček tako ubogi tam v nekem mačjem hotelu.

Pa pravočasno naj priskrbi napotnico za psihologa ?

Ne res ej, kaj vse tu preberem……čist vas je odneslo iz centrifuge….

Avtorica, pri travmatologu ali veterinarju dobiš napotnico za psihologa za mačka. Če se bo maček usral trikrat v eni uri, pomeni, da rabi napotnico pod nujno! Če se bo usral pa samo enkrat v eni uri, pa je napotnica pod hitro za temu namenjenega psihologa.

Če greš pa samoplačniško k psihologu za mačka, pa se lahko maček poserje tebi na glavo in boš takoj!!! na vrsti.

Po mojem je pa prav, da so lastniki živali odgovorni in vaše norčevanje ni na mestu.

Žal pa ne vem odgovora. Mi si medsebojno pomagamo s sorodniki in prijatelji in mačke ostanejo doma in se jih hodi hraniti in očistiti wc.

Ej vse lepo in prav da skrbimo za živali, samo da pa tolk zabredemo pa ni več ok.

Vprašajte kakšnega govedorejca, ki ima več glav živine v hlevu, ali on ima čas razmišljati o travmatiziranih kravah in kurah na travniku, če ga ni cel dan, ker goni kombajn kje na oddaljeni njivi?

Ste resni?

Tako je. Preveč kompliciramo. In preveč zabredemo. Malo humorja ne škodi. Problem je, ko začnemo komplicirat tam, kjer ni treba. Žival zamenjamo za otroka in to ni dobro.

Danes se pa sodobni starši ne znajdejo ne z otrokom, ne z živaljo. In imamo problem.

Ma si res prasica, da tko GRDO odgovoriš človeku ,ki je lepo vprašal ,ker sigurno je v skrbeh!! Če si tko odgovarjaš itak NIMAŠ pojma z živali ,samo čvekaš zastonj!!! Jaoo

Več mojih znancev ima mucke. Sicer je maček res bolj vezan na dom, a tudi hotel dobro prenesejo. Zelo pohvalijo tistega  na Ježici.

Ko sta bila tašča in tast še živa, sta onadva poskrbela za našo muco. Sedaj, ko ju ni več, smo tudi mi primorani za čas dopusta oddati našo muco v mačji hotel. Vsako leto gre za dva tedna v Tolmin. Zelo lepo skrbijo za živali. Tudi hotel za male živali v Škofji Loki zelo pohvalijo. Morate pa kar pohiteti z rezervacijo, ker je kar kmalu vse zasedeno.

Pri nas, ko greva z možem s prikolco v Dalmacijo pride hčera, za krave pa sosed poskrbi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close