Machoti
Nobody 🙂
OK 🙂 Najprej bi rada malo popravla vtis, ki si ga dobil. Nimam nic proti tebi, celo fajn mi je blo, da si gospodicni hotel pomagat 🙂 Me pa se vedno zanima, kaksna je po tvojem razlika med machotom in frajerjem, glede na to, da pravis da machotov v Springerju ni? No… glede tega bi te mali milijoncek zensk v Ameriki dalo pretepst.. ker si pozabo na njihovega Steveja 🙂 Tega bi si pa ja lahko zapomnil, ce si nekaj minut gledal 😛
No, kljub temu pa je v tvojih odgovorih tolko optimizma, da se jih splaca brat, tud ce se kdaj ne strinjamo z njimi, ker nas nasmejejo 🙂 (no, vsaj mene so )
“Ti glih nimaš saund mačolovke, dis is no daut abaut det! Menda.” Za to pa tud jaz upam, da drzi! Menda. 🙂
Lep pozdrav!
Avtor: nobody
Datum: 13-04-04 00:58
Maj bjuti loty!
Meine liebe Lotti!
Ah, še zmeraj iščeš mačote? Dets najs, pa želim ti velik sreče. Sej maš prou, ni važn fičo, mačo je važn…
Aaaaaah, Lotti, ich liebe dich, sam d boš enkrat tih…ah ne, sam d bošmačota našla. Raj nam še kej povej, te je tolk lepo poslušat.
nobody, Phoenix, AZ
Naša lepa in ooooooh Loty ne ve kaj je macho.
WordWeb pravi takole:
Used of men; markedly masculine in appearance or manner
Sej bi naši bjuti maud grl povedal po SSKJ, vendar te besede ta zbirka slovenskih besed ne pozna.
Vam je zdej jasno, da išče naša dojč libe Lotti, mišičnjaka. A litl bit bifore ši told mi – avto naj bi bil fičo. Spešl for liebe Lotti.
Tak kot tisti mačo iz Polis Akademi, je morau prve zice vn vrč, da se je lahko not spravu.
Saj si gledala Polis Akademi, dir Loty, did ju?
Tole sem napisal za vse, šur pa tudi za našo bjuti Loty.
nobody, Phoenix, AZ
Forum je zaprt za komentiranje.