Machoti
Ah, vem, sej tut tist mi ni všeč. So forumi za moške, so forumi za ženske, in so forumi za tisoč drugih namenov, moti me pa, ko ljudje iz naslova ne znajo razbrat za kaj je kateri. Samo, kaj bom govoril, tudi moje besede najdeš na ženskem forumu, ampak to le, ko je katera iskala kakšne koristne informacije.
Hej, jej, kekica.
Golobradi, ho-ho, jest sm fotr s porschejem, he-he. Sam naš pobec ga ne sme voziti, prevelik inšjurenc, piška.
Ho, ho, za porša moraš met mal globljo denarnco, ta pa poštuka tiča. Se prav imam vse za biti mačo.
Da pa ne bom golobradi – no šejving for tu dejs. Fer enaf?
Če pa jest naum dober, mam pa enga prjatla tam v Santa Monici, v Kaliforniji.
Mačo ko bog, sam mal je disepointed s slovenskimi iskalkami mačotov. Ampk za eno kekico b pa tut kašno prjazno reku, čit tako mimgrede.
Za prjatle use, sam kakšna mačetina boš ti pol, t pa ne povem…
nobody, Phoenix, AZ
Uuuuuuuu, tut slovenski mačo ne fura fičota.
Ampk mam tut u slovenij noum pipl. If ju nid – let mi nou.
Za eno fejst kekico, no problem. Poznam tam enga iz Kopra. Sicer je zdele na borzi dela, al pa Zavod za zaposlovanje, kot temu praute pr vas. Ampk to sploh ni važn. Pob je mačo, le fičo mu še manjka.
Aja, pa u Lblan tut poznam enih par…pa še čefurji niso. Se prau ne nosjo pirovske flaše u hlačah.
Sam sm pogruntou, da ti iščeš frajerja in ne mačota. Kaj pa to je, pa poglej v SSKJ.
Aja, še tole, mačoti ne hodjo na šou Džerija Špringerja.
Sam kekice ki ga gledajo jih lovijo….
No, pa še tle, če se najdete.
TELO,POSTAVA:pomen ….(tu bo pa potrebno že večje ogledalo)
Neenaka RAMENA:ostrina duha,
Neenakomerna ramena:odraz moči,
Široka ramena :moč,
Ušpičena ramena:težak karakter,
ROKE mesnate in trde:aktivnost na delu,
Roke mesnate in mehke:flegmatičnost,
Dlakave roke:razuzdanost,
Zelo dlakave roke:drzno obnašanje,
Roke brez dlak:maščevalnost,
Kratke roke:raznovrstnost,
Dolge roke:hrabrost in plemenitost,
Nerazvita PRSA:degeneracija,
Debela prsa:lenost,
Široka prsa:znak moči,
Ozka prsa:salbost,
Prsa brez dlačic:modrost in dobrota(zato se nekateri brijejo),
Dlakave prsi:sladkostrastna narava(ženske imate baje rade),
Piščančja prsa:neustrašnost,drznost(neupravičeno se nekateri norčujejo),
Širok HRBET:pomirljiv duh(iz lastnih izkušenj ni pametno imeti,ker potem te kar naprej natovarjajo…še..še.),
Normalen hrbet:uravnoteženost,
Ozek hrbet:inteligenca in ljubosumnost,
Širok TREBUH:takšen se rad pohvali,
Ozek trebuh:nagnjenost k delu,strogost,
Velik trebuh:čutnost,
Suh trebuh:melanholija,
Dlakav trebuh:nagnjenost k avanturam(no ženske kaj boste rekle…),
NOGE nervozne in suhe:slabost,sramežljivost,
Noge nervozne in mesnate:hrabrost in odločnost,
Noge debele in kratke:jezljiva in surova narava,
Dolge noge:velikodušnost(dobro za takšnega,ki beži);
Noge krive ali suhe:goljufi in lopovi,razen seveda v primerih naravnih deformacij,
Hrapava in dlakava STOPALA:razvrat(neupoštevanje družbenih norm zlasti glede spolnosti),
Ravna stopala:prezirljiva vredna oseba,
Groba stopala:močna inteligenca,
Mehka stopala:ležernost,
Dolga stopala(pri ŽENSKAH)lahkomiselnost,
Velika stopala:zaupljivost,
Stopala debela okoli gležnja:plebejsko(nižji sloj)poreklo,
Majhna stopala:aristokratsko poreklo,
Stopala brez dlak:slabost,
Stopala normalno poraščena z dlakami:izpopolnjena ravnotežje…
Loty, a ti na tem forumu isces machota?? 🙂 daj raje oglas v Lady… saj ves.. kako .. ti je nobody pokazal, kako morajo biti zelje oblikove!
(sicer nikoli ne ves, kateri osebki nasprotnega spola se samo pretvarjajo, da so “moski” :))) moras zato spoznat.. sprobat…… ee …. 🙂 )
Nobody.. se pravi da imas ogromno moskih poznanstev.. mogoce si se na njih ucil, kaksna je razlika med machotom in frajerjem? … hm.. prav zanima me, kak dolgo si pol mogo dzerija springerja preucevat, da si ugotovil, da tud tam ni machotov! 🙂 sicer je pa lepo da hoces pomagat tejle gospodicni.. marsikdo bi bil prevelik egoist, da bi ji ponudil svoje prijatelje in znance :)))
Niko, a si s tem hotel samo na lep nacin napisat: “vtihni, zenska?” :(((( Upam, da to ni tvoj “macho stile” 😉 Sicer pa mi bos to tako lahko pokazal s tvojim odgovorom 🙂 Zaenkrat sem optimisticna! 🙂 Ne razocaraj me 🙂
Haj, bejb.
Če ti nmčkeno na tagorke gledaš, s nmau mim. Saj jest nihče glih ne lovim s poršem, not enimor, tu meni spid tikets. Ju nou, vejsting mani, jest pa tega nočem.
Ga žena fura…pa pravi, d je čist OK.
S ti sigurna, da ti jest zledam kot Džeri Špringer Šuo fen? Sm ga enkrat gledou par minut pa so se tam neke debelorite kokoške prerivale, pa joške v luft metale….prav ogabno. Nč pa ni zgledalo, kot da se tam mačoti sprehajajo. Kekic pa kolkor hočeš…
Zakaj pa neb ponudu prjatlou? Sej s nebom jest tiča mazou, če pa kjer hoče, bi maj gest!
Bejbi, sam kaj ti tolk vori abaut det? Ti glih nimaš saund mačolovke, dis is no daut abaut det! Menda.
🙂
Predstavljaj si, da je ta forum res moški čvek. Torej gruča moških, ki debatira pač o čemerkoli in potem se od nekod vzame dekle in brez pozdrava, predstavitve ali kakršnegakoli drugega uvoda nagovori to skupino z:”Je kje kakšen macho za mene?” Kako bi se to zdelo? Najverjetneje bi jo vprašali, koliko stane. Vsekakor ji pa na tak pristop nihče ne bi resno odgovoril.
Ampak nisem hotel reči tega, temveč tisto kar sem že xtrm. Torej da ljudje, uporabniki tega foruma ne razumejo čisto dobro čemu kakšen forum služi. Ravno tako tega ne vedo moški, ki na ženskem čveku iščejo spremljevalke za v savno. “pač poskusi”, mi bo kdo odvrnil, ampak potem ženski čvek ni več ženski čvek, moški čvek ni več moški čvek in je čisto vseeno kako se imenuje, ker je povsod isto in imamo 10 forumov z različnim naslovom in isto tematiko. Zato se ne vmešavam v ženske debate in tudi vprašanj ne zastavljam tam. Temu namenjenih je kar nekaj drugih forumov tudi pod okriljem styling.over.net in med.over.net. In, da me ne bo kdo potem lovil za besedo, češ tudi jaz pišem na ženski čvek: da tudi to sem naredil. Ampak napisal sem le nekaj koristnih informacij, ki so neodvisne od spola: npr. naslov apartmajev na morju ali nekaj tehničnih dejstev o sesalnikih. Nato sem se odmaknil in se nisem spuščal v nadaljne debate, ker tja ne sodim.
Upam, da sem ti razložil za čem stoji tista moja izjava. Ja, še vedno jo lahko razumeš tudi kot “vtihni, zenska?” Ne bom se delal finega. Ampak tudi grob ne želim biti. In, veš, razumem, da se tudi ženska včasih vključi v moški pogovor, ravno tebi sedaj nekaj razlagam, in te ne podim kar stran, ampak malo stila in razuma pa pri tem ne bi bilo odveč. Pri tem ne mislim tebe, temveč iskalko machotov, ali tudi kakšno drugo, na primer ono, ki sprašuje kaj naj stori, ker so ji všeč moški v uniformah, ali druga ki nas sprašuje kaj si mislimo o njeni zvezi z ostarelim profesorjem.
No, še bi lahko napredal, ampak pozno je, škoda je besed, tako da lep začetek tedna ti želim in upam, da se srečava pri kaki drugi lepši debati. Pa četudi na moškem čveku 🙂
Dragi Niko 🙂
Tud meni se ne zdi nekak “normalno” da zenska isce tukaj machota, zato sem jo poslala na Lady 🙂 saj ves kako tam zgledajo tisti oglasi? 🙂
Glede tega pa.. cemu kaksen cvek sluzi: cvek je “cvek” 🙂 In tistim, ki so osamljeni mogoce ravno to da pogum, da tukaj iscejo druzbo, ce ti je sila pac poskusis karkoli!
Mogoce pa nekatere zenske pod besedama moski cvek razumejo cvek o moskih zadevah in obratno seveda 🙂 Poskusi naret temo “moski moskim” 🙂 mogoce bo to pomagalo!
Glede tega pa, da tudi moski kdaj kaj napisete na zenski cvek.. zenske proti temu nimamo nic in radovedne kot smo, nas celo zanima kaj nam lahko o cem pove nasprotni spol! Pac mislimo, da je pri vas enako. Se vedno pa velja, da ce vam kaksna tema ne ustreza, pac na njo ne rabite odgovorit 🙂 mogoce je se vedno najlazje in prispara kakno krepko besedo!
Tudi jaz ti zelim lep teden, pa decko.. nasmej se 🙂 mogoce bos pregnal ta dez!
P.S. Aja.. napisal si da me nisi hotel pregant.. brez skrbi:) tudi ce bi me hotel bi dobil odgovor 🙂 ah… tote zenske, a ne!
ženska….pstttttt
Že tak si manjvredn, na tem forumu pa sploh nimaš pravice do govora. Prvo dvigni roko, pa če se boš lepo obnašala ti bomo dovolili govorit
Nikota kuj pusti pri miru, da se neoš opekla!
Pa samo tak niko v slovenščini ne pomeni nihče..sploh veš da si na slo net strani?? Si mogoče izbrisana, mogoče bi rada bla??
Tu pa maš spodaj za informacijo kaj Niko sploh pomeni, da si lahko razširiš svoje omejeno obzorje.
NIK, NIKA – Imeni sta pri nas precej pogosti, veliko bolj, kot nekdaj uporabljeno ime Nikolaj ali Niko. Korenine imata v grškem jeziku, kjer beseda pomeni “zmaga ljudstva”.
Pa da neoš rekla da ne pišem v tvojem domačem jeziku, pa da ne razumeš maš še tu.
Nikola – Grcko: narod pobedjuje. Ime hriscanskog svetitelja.
:)))
“Mogoce pa nekatere zenske pod besedama moski cvek razumejo cvek o moskih zadevah in obratno seveda ” Uh, na to pa nisem pomislil. Morda imaš pa prav :)) No kakorkoli že je, vesel sem, da se tu še najde kdo, s katerim se da normalno pogovarjat in da ne vzame vsake moje izjave za osebno žalitev.
… in dan res postaja lepši 😉
Čau!
Forum je zaprt za komentiranje.