Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ma sem zgleda nor!

Ma sem zgleda nor!

demonka , vse bomo šele nanjga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tip je ful grd

Ne bi rekla! Preverjeno. Pa čeprav vam je grd mi je vseeno. Dobte si lepe pa lene in nesposobne pa boste srečne. Aljoša je super tip. Ne samo po videzu ampak tudi karakterno. Sicer pa-vsake oči imajo svojega malarja!

hehehe kako vem vas pa čist nč ne briga

hahaha a si že slišala tisto basen o lisici in grozdju?

hahaha če ima kakšno znano slovenko? Hmmmm kaj pa če je neznana?

Demonka mi je sumljiva. Dozdeva se mi, da je ona njegova ali pa se njej dozdeva, da je on njen.

Demonka misli, da je on njen. Ha ha ha

Visoke številke, res je. Poleg tega pa POZOR, vozi se z novo Mazdo 3, njegov brat z novo športno Mazdo 6, stari z novim BMW-jem 735i, stara pa z Mercedesom SLK 200. Reveži, bodo že nekako preživeli? Okrog bajte imajo vse ograjeno, dvoriščna vrata pa odpirajo kar z gsm-om prek linije. Kdaj se zapelte tam mimo, nič vam ne bo jasno. Zanima me sam to, če je vse zasluženo na pošten način?

Hiiiiiiiiiiiiiiiii
Če fovšija bi gorela……………………

Kaj tebi mar ?
Privošči jim !!!!!!!!!!!!!!

Hm :))) Tipični Slovenci…

Rebolj se še vedno išče. Tipi, ki neprestano spreminjajo svojo zunanjost so nezreli. Toliko v tolažbo.

Ja, ampak znani itak neprestano spreminjajo svojo zunanjost…

Se je zgubil? Glede videza mislim, da se je že pred davnimi časi našel! Tisti, ki ne spremljate zunanjega videza pa niste nezreli ampak zanikrni!

Kdo je ta veleopevani Aljoša? Al pa kak link, da vidim kako sliko in kaj človk počne. Ker se mi ne sanja.

Jaz ga kot medijsko osebo poznam že kot voditelja Stilskega izziva na kanalu A, občasno sem še kje naletel nanj, predvsem v stari Ljubljani. Vtipkaj v iskalnik Aljoša Rebolj, pa dobiš iskane rezultate.
malo sem brskal po netu in ugotovil slednje: bil je voditelj Stilskega izziva, oddaje Tok-Tok, je gledališčnik, igral je v filmu Poker, je fotograf, sodeloval je na prireditvah Miss Slovenije, bil je voditelj ene prireditve Miss Universe, lanskega Hitovega festivala, vseh Red Bullovih tekmovanj z doma narejenimi vozili, modne revije trgovine Tuš… Zdaj pa vse kaže, da je kreativni direktor oglaševalske agencije pristop, katero je (ne vem kdaj, poglej v brskalnik) na SOF-u pripeljal do zmage, delali so reklamo za DARS (tisto za ABC, kjer imajo posebne registrske tablice z napisi KR-MIMO) in še kaj ampak sem pozabil, kaj sem prebral. V bistvu me sploh ne zanima, samo hotel sem rečt, da vedno dobro zgleda (čeprav mi ni za moške).

Ste opazili, da je imel v zadnjem času težave s Playboyevo zajčico? Komu verjamete, če preberete obe plati? Njej ali njemu?

hehehe jst njegova in on moj – mogoče ja, mogoče ne. Kaj misliš ti?

demonka nič ne misli da je aljoša njen – to je napačna trditev. Nisem še vidla človeka ki bi posedoval drugega – se strinjava?

hej Joli a si ti financirala njihove avtomobile in bajto? Kolk natačno znaša tvoj vložek? NČ? In kaj te potem k…. briga kaj imajo? Vsi delajo in so uspešni v svoji karieri. Namest da jim zavidaš probi bit sama vsaj pol tolk uspešna v svoji profesiji.

Hehehe Playbojeva zajčica? Hmmm ja verjetno vsi verjamemo njej a ne? Če verjameš v smrkce. Res pa je da bi tale khm gospodična prijavla marsikaj za dosego cilja, ki ga ima v tisti svoji lepi ampak žal prazni glavici.

Točno tako!

Nisem, lahko pa bi.

Nisi ampak lahko bi? Financiral/a ? Hahahaha tud jst nisem papež ampak lahko bi bla če bi imela jajca a ne?

Če prav vem je bil že poročen in ima že hčerko. Pa ga je baba brcnla, ker ga je preveč sral.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close