Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ma, prav ne maram biti zaljubljena

ma, prav ne maram biti zaljubljena

… kako pozabiti nekoga, če že itak veš, da ni šans (zaradi takšnih in drugačnih okoliščin, drugače sta oba samska), pa ti je še zmeraj tako simpatičen, privlačen…? Sta pa v takem čudnem odnosu, da človek sploh ne ve, kako pristopiti. Prekiniti vse stike, najboljša rešitev?
Ma saj vem, vse to napisano nima ne repa ne glave.. ne pričakujem nobenega konkretnega odgovora, lahko mi rečete, da sem budala, ampak dejansko je edini, ki mi je v zadnjih nekaj letih všeč toliko, da sem se zaljubila vanj, pa sem se prav lepo privadila na samski lajf… eh.

Zaman o temle pises gor… ponavadi se pojavijo odgovori tistih, ki nimajo nic pametnega za povedat… 🙂

Si pa res mal premal napisala, iz tega ne razberem nic, razen to, da si zaljubljena, pa ocitno se pogovarjata 🙂 – torej imata neke stike

Ma moram dat ven… Dejansko si ne upam tega nobenemu prijatelju/prijateljici povedati… Pol pa vržem ven med anonimen folk… Sam tko, da me neha žret not.

aaa to pa poznam 😉 no, se mi zdi, da ce si zaljubljena, je brezveze stike pretrgat, ker zaljubljenost je zelo lepa custev. Uzivaj zivljenje. Mogoce je tudi on zaljubljen?

🙂 Je lepo, ker sem mislila, da takšnih čustev več ne bom imela do nikogar (pa ne, nisem stara niti najstnica, 28 let imam). Po drugi strani me pa muči vse skupaj, preveč. Ker sva na različnih bregovih… Če nisem preveč smotano tole povedala… Pač ne morem ga kar povabiti na kofe ali kaj takega.

Pomoje, da bi ti znal kdo pomagat, bi rabla mal vec povedat. 🙂 Ne vem, kako mislis, da ga ne mores na kavo povabit itd… 🙂

Kako to gre?

Ti si zaljubljena on pa ne.

Je to možno?

Ker je nekdo, ki ga načeloma srečujem bolj po recimo temu “uradnih” poteh (ma ne, ni kak poštar ali kaj takega, niti sodelavec, šef 🙂 ).
Ma joj, saj ni ravno, da pričakujem pomoč, samo resno sem morala ven dat, ker še edina oseba, kateri bi lahko povedala, je nedosegljiva in danes sem enostavno preveč napeta in raztresena v tej smeri.

Je možno, kako da ne, enostranska čustva. Jaz sem zaljubljena, on pa nima pojma o tem.

Je možno, kako da ne, enostranska čustva. Jaz sem zaljubljena, on pa nima pojma o tem.[/quote]

pojma nima?????????????

Je možno, kako da ne, enostranska čustva. Jaz sem zaljubljena, on pa nima pojma o tem.[/quote]

pojma nima?????????????[/quote]

Ja ne ve, a ne? Jaz mu tega ne povem, ne pokažem, do njega imam povsem normalen odnos, kadar komunicirava… And that’s it.

FridayM…. komu na cast se norce delas?

In kaj je tu takega? Dokler se nekomu ne pove/pokaze zaljubljenost, le ta tega ne more vedeti. Adijo mijo… ma kaj tebi duhovi sepetajo, da je nekdo zaljubljen vate? (ce ze)

Jaz te čisto razumem,ker sem na istem,s tem da jaz v hecu mu tudi povem,prav tako on meni,samo nikakor ne pride niti do kave,kaj šele do zmenka:),sva tudi oba samska,iz obeh strani je čutiti simpatijo,opazijo tudi drugi,traja že par mesecev,šele pred kratkim sem sebi priznala,da sem ful zaljubljena vanj.Sva pa tudi na različnih bregovih.
Vedno več razmišljam o tem,povedati isto ne morem nobenemu,ker me nihče ne bi razumel.Dokler nisem zaradi tega trpela mi je bilo ok,sedaj mi je pa težko,ker vem,da ne bo naslednjega koraka,čeprav je bilo med nama izrečeno veliko besed na to temo,tudi v družbi,a vse v hecu.

preprosto mu poveš, da ti je on všeč…… pogumno napravi prvi korak….. držim pesti

Veš, zaradi občutkov,ki jih goji tvoja duša nikakor nisi budala.! Enostavno si se znašla v nekem krogu kemije….ob sta samska, vendar med vama ni ustrezne kemije, no vsaj z ene strani ne, žal je življenje tako, da nismo vsi za vse, vidva vsaj nista naredila škode nikomur….
Vse to bo minilo,lahko pa vzameš to osebo kot kriterij za morebitno “novo osebo”, ki bo prišla na tvojo pot “suner ol lejter”, načeloma je pa tako, že občutenje tega kar pišeš je občutek življenja…., nisem ‘pa prepričan, če si znala prebrati kar je med vrsticami…, vsekakor srečno….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

a ti ne veš da babe ne slišijo na besedo preprosto, gluhe, total, to za njih ne obstaja, nak nak
gdo bo pol kompliciru? in bi blo prelepo

kako če pa nima jajc, babše pač sam jokcanat zna, o to pa

Vzemi ga za moža, pa te bo kmalu minila obsesija in zaljubljenost. 🙂
Dokler pa le sanjariš o njem, kot, da je idealen, pa zaljubljenost traja.

Tudi jaz poznam ta občutek, ko prav ne maraš bit zaljubljen. Včasih, ko nisem zaljubljena, si pravim, uh kako je super. Zaljubljenost je lepa, vendar je prepogosto povezana tudi s trpljenjem, saj se pogosto zgodi, da obe strani nista v enaki smeri zaljubljeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close