Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › MA DI dobrodelno društvo

MA DI dobrodelno društvo

[img]http://shrani.si/f/29/cM/1fFMdQAM/lol.jpg[/img]

Ta revček pravi da je Maja Angelček 😂😂

Maja je lepo potunkala Dijano. Na svojem profilu je objavila da je ona samo članica in da je dobrodelno društvo Dijanino. Se mi zdi da se je ustrašila da bo šla za zapahe,še posebej ker sem slišala da je pogojno na prostosti zaradi kokainske afere. Dijana bi morala dobro premisliti kaj počne in s kom se druži.

Uradno je res Dijana nosilka dobrodelnega društva. Govorili pa sta pred meseci, da ga bosta skupaj ustanovili. Se pravi se je Maja malo zlagala. Stalno je promovirala da BOSTA ustanovili. Sedaj pa govori da je društvo Dijanino.
Ampak ko je bila Maja bolna, društvo ni delovalo. Ni se zbiralo akcij, ni se hodilo naokrog. Vsaj objavljalo se ni.

Maja ne samo da je članica, ona je ena od vodilnih. Saj društvo se imenuje Ma & Di.

Kaj se tu gredo da se sprenevedajo sam bog ve.

Ampak zakaj je Dijani potrebna promocija Maje, če je to njeno društvo. Videti je pa, da je Maja dosti bolj aktivna z objavami in pozivu k pomoči. Dijana se odzove na njene komentarje.

Zato pa so sumljivi vsi skupaj. Torej vseeno članica društva v osebnem stečaju. Aktivno poziva ljudi na pomoč.

Zakaj so pa temo o Maji Hausman zaklenili?

Odvetniki.

Zakaj Maje ni več na fb?
Kaj je zdaj sploh s tem društvom?

Razumem, da je dala izbrisati temo tu na mon-u, ker nikomur ne bi bilo všeč da pišejo na takšen način o njej. Je pa zelo čudno.
Pa menda ne zato ker ste vi tu pisali o njej?

Še mesec dni nazaj sem poslušala kakšne vse načrte imata z Dijano, zdaj so se pa vsi skrili v črno luknjo. Res nenavadno

Plemeniti urgiral:-)

Ze zlo doug je ni, se je skrila 🙂 tut dijana nc kej ne govori.

Ne pametujte, ker ocitno niste v celoti seznanjeni. Se pravi, da po vasi logiki nekdo, ki je bil obsojen, ne sme pomagati drugim ljudem, ki so resnicno potrebni pomoci. Jaz sem bil z njima in iz prve roke lahko recem, da ce bi bilo vec takih ljudi, ki delajo to, kar delata punci, da bi marsikomu, ki je potreben pomoci, bilo dosti lazje, tako da ne pametujte. Najlazje je sedeti doma in tipkati taksne in drugacne komentarje ter udrihati po ljudeh, ki za razliko od vam podobnih nekaj naredijo za druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close