Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika m.žemljice-moka

m.žemljice-moka

Spekla sem muffin žemljice in so krasne, na nekatere sem dala sir in so ratale prave sirove štručke.

Le občutek imam, da bi bile z boljšo moko še boljše. Uporabila sem namreč kupljeno namensko moko za vzhajano testo.

Kake izkušnje imate, ali se mi splača iti v kak mlin in kako moko naj kupim za domač bel kruh ipd.

Hvala .

Tudi jaz sem jih provala, a ker nimam pekača za mufine, sem jih naredila v navadnem pekaču. Bile so dobre, a ne tako lepe. Še ena napaka – moja: sem jih naredila samo 6 namesto 12. So bile velike. Kupim pekač in jih naredim ponovno.
Sem tudi že pekla kruh z moko iz mlina, zdaj pa kupujem čisto navadno moko tip 500 in sem z njo zadovoljna. Uporabljam jo za vse, od peciva, do krofov in kruha. Nikoli nisem opazila razlike.

Uporabljam samo Fina (ali pa Farina, katero pač imam) univerzalno moko. Z mokami iz mlina nimam izkušenj.

LP

Pipi, daj napiši nam malo, kako si jih naredila.

Hvala.

Poglej nekaj postov navzdol, od Babi, Muffins žemljice -Sonce, tam je debata in nasveti, recept je vpisan med recepti ( klikni na Dodaj recept ) v desnem zgornjem kotu ekrana pod Miele ).

Še link, a ga ne znam aktivirat.

Hej, Pipi! Saj si ga aktivirala:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close