M/Ž čvek šel..
Poletno mrtvilo, ker so menedžerji, fakultetni profesorji, direktorji velikih firm in ostali visoki MON-ovski forumski funkcionarji skupinsko odšli na Havaje z odsluženo veteranko Lepolasko, s sabo so vzeli veliko sončne kreme z visokim faktorjem zaščite zaradi nevarnosti sončnega izpostavljanja starostnih peg in predvsem vazelina, ker jim za pljuvanje na roko prav tako zmanjkuje sline. :))
foruma je konec, ker se povprečni slovenski luzer nima o čem pogovarjat, razen tega, kako je nasprotni spol grozen in da se šihta ne da dobit brez vez. pol smo pa že izčrpali teme. zato smo tud narod alkoholikov – če si zadet ko kanta, te ne skrbi, da bi se moral pogovarjat. najt nekoga, ki je sposoben razvit normalen pogovor (in te posluša zraven), pa da te ne gleda ko tele, je že prava umetnost.
da so imeli nekaj različnih profilov in so z njimi pisali kot kao druge osebe. je šel pajek, je šla dvanajstica, je šel večno sveželočeni, je šel… vsi ostali z njimi.
N starševskem pa je opaziti matjažka, njega, robi je bil že pej tam, tebe in vrtinco(sem bila prepričana, da sta vidve ena in ista oseba, tako slično vaju je bilo brati), antilopa je tudi tam. marko je na ljubezenskih in čustveni, kjer je bil že prej. Kje pa je ribica in tista črna gospa z cigaretom in kulturni v no name nikih pa ne vem. samo te forume sem pogledala in to sem videla. Ja, jaz sem pa večinoma v starševskem. Ni mi še uspelo dol se skidat.
pa bi tako rada slišala od teh, ki so tu toliko let viseli, kako so kar seknili. Eno leto sem tu. a je edina rešitev v 10 letnem visenju tu? JOJ ne, pomagite mi!
Tako kot bi bil zate čas, da si najdeš službo in se končno postaviš na zadnje tace. Ne bo očka večno živel, da te bo futral, tako staro dondo.[/quote]
Dragi Fidelio, moj oče je že zelo dolgo pokojni, praktično toliko časa, da se ga skorajda ne spomnim več. Redno službo imam od dokončanega faksa naprej, brez premora. Med študijem sem delala preko študentskega servisa. Še kaj?
A vidiš, kako se ti ne sanja…
Srečno kekec!
Forum je zaprt za komentiranje.