Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek M. Miklavčič tokrat udriha po samskih

M. Miklavčič tokrat udriha po samskih

Odgovor na objavo uporabnika
Za zeleno bukev, 13.11.2021 ob 20:49

DrY, 12.11.2021 ob 19:15

Za zeleno bukev, 12.11.2021 ob 19:06

zelena bukev, 12.11.2021 ob 09:59

Včasih sem rada brala zgodbe, ki jih piše Milena Miklavčič, ampak zadnje čase se ji fuzla.

Tokrat se je na veliko razpisala o samskih. Kako egoistični smo in bla bla bla.

Piše zgodbe kako so ženske včasih trpele, kaj vse so morale požreti ob možu. A sedaj pa se spravi na samske. In daje za zgled kako so bili ok v preteklosti. Zraven pa piše o matletiranju žensk nekoč.

Odpeljalo se ji je do kraja.

Sfuzlana si ti.

Očitno nikoli nisi prišla dlje od doktor romanov.

Pa od šal na zadnji strani Slovenskih novic.

In taka ženska na ravni petošolke govori o Mileni Miklavčič in njenih knjigah?

Še prebrala nisi nobene.

Ker si prelena.

P.S.

Milena Miklavčič ima popolnoma prav.

Služba, city park, ikea in kavice.

To je vsakdan lene tridesetletnice.

Pa dolgi nohti, Egipt in obnašanje na ravni najstnice.

Saj ima prav. Nekateri to pisemo ze zelo dolgo. Bedaki pa se stanja niti zavedate ne.

Veste, moski v letih, ce je v mladosti nekaj ustvaril, z lahko prido do vsega. Tudi druzbe in zenske ljubezni.

Zenska, osivela suha sliva, precej tezje. Ker tipom se na zgubano, poveseno, osivelo, … starko pac ne dvigne. Ce ga zenska ne zanima za seks, pa ga ne zanima za nic. Ene to ze sedaj vedo.

Tako, sa se kar pripravite na osamljenost in macke. Po drugi strani pa vas bo v naslednjih letih tako precej bolj skrbelo za zdravje kot karkoli drugega.

Ko me opisuješ, si pogrnila na celi črti.

Seveda ne bereš revij in časopisov, veš samo to kaj je fris…Delaš se pametno in vsevedno, pa ne sežeš dlje od revije Lady.

Pa ne da bereš Dostojevskega, francoske pisce in obvladaš najmanj pet jezikov?

Ja…ja…vem da prisegaš na odličnost…kje je zate šele ena Milena miklavčič…

Ko boš napisala vsaj eno knjigo v življenju, se pa oglasi.

Pa da te vidimo potem kokodajsat in pljuvat.

Za zeleno bukev, hm, kaj hočeš dokazat, da si izjemno prostaška mona, ki obvlada rumeni tisk? Kaj pa te tako privlači v Lady? Daj razloži, ker me zanima kaj je tam notri tako zanimivega. Pa daj povej kaj so doktor romani.

Upam, da veš, da je Dostojevski obvezno čtivo v SŠ pa par francoskih piscev tudi? Dvomim, da to veš.

Ampak, prosim, zaupaj mi zakaj si tako zagreta za LAdy in seveda razloži kaj so to doktor romani. To si verjetno ena stara gospa. Včasih so menda brali doktor romane?

Pa veš, da sem še kaj več napisala kot eno samo knjigo :). Imam kar obsežen CObiss profil :). Saj veš kaj je Cobiss.

Tako mimogrede: a znaš še kak tuj jezik poleg srbohrvaščine? Bereš tudi srbohrvaške trače pa doktor romane ali kako že?

Samo moj zapis te je res razkuril. Se prav zabavam ob tvojih neumnostih. Daj še kaj napiši, je fajn brati zapise babnice, ki je na tekočem z Lady, Slovenskimi novicami, ki kofetka po Ikei pa kaj vem kaj še vse obvladaš. Daj še deli svoje zapise tu na monu. So izjemno zabavni. Sploh, ki tako pljuvaš, se nakuješ kot star fižol :). Zabavno.

zelena bukev, 13.11.2021 ob 21:43

Samo moj zapis te je res razkuril. Se prav zabavam ob tvojih neumnostih. Daj še kaj napiši, je fajn brati zapise babnice, ki je na tekočem z Lady, Slovenskimi novicami, ki kofetka po Ikei pa kaj vem kaj še vse obvladaš. Daj še deli svoje zapise tu na monu. So izjemno zabavni. Sploh, ki tako pljuvaš, se nakuješ kot star fižol :). Zabavno.

Ma ona hodi v Egipt, zalezovat samske, da lahko potem napiše kompilacijo zgodb, ki jih vleče na ušesa, zraven si pa še malo izmisli, če ji slučajno v vseh 20 jezikih, ki jih obvlada, ni vse jasno 🙂

zelena bukev, 13.11.2021 ob 21:40

Za zeleno bukev, hm, kaj hočeš dokazat, da si izjemno prostaška mona, ki obvlada rumeni tisk? Kaj pa te tako privlači v Lady? Daj razloži, ker me zanima kaj je tam notri tako zanimivega. Pa daj povej kaj so doktor romani.

Upam, da veš, da je Dostojevski obvezno čtivo v SŠ pa par francoskih piscev tudi? Dvomim, da to veš.

Ampak, prosim, zaupaj mi zakaj si tako zagreta za LAdy in seveda razloži kaj so to doktor romani. To si verjetno ena stara gospa. Včasih so menda brali doktor romane?

Pa veš, da sem še kaj več napisala kot eno samo knjigo :). Imam kar obsežen CObiss profil :). Saj veš kaj je Cobiss.

Tako mimogrede: a znaš še kak tuj jezik poleg srbohrvaščine? Bereš tudi srbohrvaške trače pa doktor romane ali kako že?

Sigurno jo je v Lady privlačil “Divji v srcu”❗ ????

zelena bukev, 12.11.2021 ob 10:11

En odlomek njenega razmišljanja:

“Mene je zelo strah, kakšna bo starost teh, ki prisegajo na samskost. Kdo jim bo delal družbo, kdo pomagal? Kdo jih bo tolažil, ko ne bodo več zaželeni v družbi, ki jih bo zavrgla kot odslužene igrače?
Bo rešitev evtanazija?”
Še prej se je razpisala o silnem egoizmu samskih.

To, kar citiraš od nje, so čisto relevantna vprašanja. Družba je v razsulu. Mislim, da ni sporočilo, da je treba trpeti, ampak boriti se za nekaj.

Saj po svoje ima prav. Danes so predvsem ženske preveč fine, da bi imele otroke. Ker to pomeni najmanj 10 let odrekanj in skrbi za otroke ali pa še več, če imaš več otrok. To pomeni tudi, da je treba skrbet za družino, je treba pospravljat, kuhat, se ukvarjat z otroci, za vikende se posvetit otrokom in možu in seveda moraš to delati z veseljem in ne da ti je v breme. To pomeni, da nisi več 10, 12 ur v službi, po 2 uri na službenih kosilih, na dolgih sestankih, ki so več ali manj brezveze, ampak da ti je prva misel družina in kako boš čimveč časa preživel z njo.

Tako da tisti, ki res mislijo samo nase, ki jim največ na svetu pomenijo večerjice, potovanja, lepe obleke, bolje da nimajo otrok, saj bi jim bili samo v breme. Niso vsi za družinsko življenje, ker je veliko odrekanj, napora, ampak svoje družine ne zamenjam za vse bogatstvo sveta .

Niso vsi za družino, 14.11.2021 ob 01:10

Saj po svoje ima prav. Danes so predvsem ženske preveč fine, da bi imele otroke. Ker to pomeni najmanj 10 let odrekanj in skrbi za otroke ali pa še več, če imaš več otrok. To pomeni tudi, da je treba skrbet za družino, je treba pospravljat, kuhat, se ukvarjat z otroci, za vikende se posvetit otrokom in možu in seveda moraš to delati z veseljem in ne da ti je v breme. To pomeni, da nisi več 10, 12 ur v službi, po 2 uri na službenih kosilih, na dolgih sestankih, ki so več ali manj brezveze, ampak da ti je prva misel družina in kako boš čimveč časa preživel z njo.

Tako da tisti, ki res mislijo samo nase, ki jim največ na svetu pomenijo večerjice, potovanja, lepe obleke, bolje da nimajo otrok, saj bi jim bili samo v breme. Niso vsi za družinsko življenje, ker je veliko odrekanj, napora, ampak svoje družine ne zamenjam za vse bogatstvo sveta .

Tudi to je vse res, ampak bi razumel, če bi taki ljudje vsaj kaj drugega ustvarili, npr. uspešno podjetje, nek tehnološki ali medicinski izum ali dosežek, napisali knjigo, igrali v orkestru….karkoli. Ampak ne, največ takih povprečnežev samo uživa in misli (predvsem) samo na svojo rit in na zabavo, ni pa zaznati nikakršnega prispevka človeštvu, pa sploh ne pravim, da je otrok pri trenutni obljudenosti planeta največ, kar lahko prispevaš.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Desperadodajka/Darwin/LUDI

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ?

No saj, 14.11.2021 ob 18:38

Tudi to je vse res, ampak bi razumel, če bi taki ljudje vsaj kaj drugega ustvarili, npr. uspešno podjetje, nek tehnološki ali medicinski izum ali dosežek, napisali knjigo, igrali v orkestru….karkoli. Ampak ne, največ takih povprečnežev samo uživa in misli (predvsem) samo na svojo rit in na zabavo, ni pa zaznati nikakršnega prispevka človeštvu, pa sploh ne pravim, da je otrok pri trenutni obljudenosti planeta največ, kar lahko prispevaš.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Desperadodajka/Darwin/LUDI

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ?

Niso vsi za družino.

Hm, veš kaj me zanima? Zakaj bi bil človek 10, 12 ur v službi? Jaz sem v službi 8 ur na dan. Od kje tebi, da so nekateri 12 ur? Pa službena kosila? Hm, kje pa je to? Kakšne službe so to? Si malce namišljuješ, a ne da? Kar se pa sestankov tiče pa dolgočasni, brezvezni… ponavadi nimaš kaj veliko besede pri tem. Šef odpre, zaključi sestanek, četudi naklada v nedogled, moraš tam sedeti. Ampak bi rekla, da se ne spoznaš ravno na to, ko že blebečeš o 12 urah pa službenih kosilih.

Razen, če imate poročeni take službe kot jih ti opisuješ? Samski delamo po 8 ur na dan. Službenih kosil pa ni.

Ko že pišeš o finih ženskah potem pa o večerjah. TI sploh veš, da fina ženska ne je večerje oz. Minimalno? Verjetno, da ne :).

Potovanja, to pa ja, to je pa super. Komaj čakam dopusta, da grem na potovanje. Za obleke mi pa dol visi. Tisti, ki obožujemo potovanja, ponavadi nimamo denarja za lepe obleke, ker ga zapravimo raje za potovanja. Ampak to seveda tebi ne bi kapnilo :).

A družina pomeni odrekanja tebi? Pa tvoji otroci vedo, da se moraš vsemu odrekat? Sicer ne vem točno čemu se tako zelo odrekaš, ampak mi je pa zanimivo, da ti družina pomeni predvsem odrekanje. Zakaj pa imaš družino, če se moraš pa toliko stvarem odrekat? Predvsem pa čemu se moraš odrekat? Lepim oblekam? Hm, mene so ravno poročene mone zmerjale, ker nimam nobene kiklice, nobene črne oblekce, nobenih visokih petk… Tako, da zgleda, ste poročene bolj založene z lepimi oblekami kot jaz.

No saj, pa si ti ustvarila kako podjetje, kaj koristnega ustvarila za druge ljudi? Močno dvomim. Če si pa narodila par otrok si pa naredila kvečjemu škodo Zemlji, ker je otrok oz. Ljudi preveč. Torej kaj je tvoj prispevek svetu? Si znanstvenica? Dvomim. Si vsaj recimo prostovoljna gasilka, reševalka,, daruješ kri…? Upam, da vsaj kaj od tega. Čeprav dvomim.

Ona sanja sebe, bingo :).

Donperlone, nisem nikoli brala Lady. Ampak mi je pa zanimiva njena fascinacija nad Lady :).

Saj tudi bodo.

Malo jo je povozil čas.

Ženska danes lahko izbira. da ne bo trpela, če tega noče. Da ne bo odvisna od nikogar, če tega noče. Da ne bo služkinja možu, če tega noče. Da ne bo mati, če si tega res ne želi.

Milena nima izbire. je lahko samo zagrenjena ženska v letih, ki  ves svet sodi skozi svoje življenje in svoje vrednote.

Daj že nehaj čenčat po monu in se hvalisat.Poln kufer te že imamo.Goniš in goniš naprej in nazaj eno in te isto.

Pa kaj koga briga, kaj imaš ti na Cobissu, ko si pa itak ena praznoglavka.

Daj umiri se ženska, naredi rajši kaj dobrega za ljudi okrog sebe in nehaj že štepat svoje pametne misli.

živi in pusti živeti235, 15.11.2021 ob 05:20

Malo jo je povozil čas.

Ženska danes lahko izbira. da ne bo trpela, če tega noče. Da ne bo odvisna od nikogar, če tega noče. Da ne bo služkinja možu, če tega noče. Da ne bo mati, če si tega res ne želi.

Milena nima izbire. je lahko samo zagrenjena ženska v letih, ki  ves svet sodi skozi svoje življenje in svoje vrednote.

Pozabljaš pa, da je odgrnila tančico s sveta, ki je bil zakrit, prikrit in je ostal nekje v svetu, ki ga ni več.

Oziroma še kako obstaja, samo da nekateri tega ne vidite in nočete videti.

Še vedno obstajajo družine, kjer se mama pijana privleče domov, z očetom, ki je nesposoben za družinsko življenje in tašče, ki pametujejo vsem v hiši.

Otroci pa v reji, za vedno poškodovani.

Je pač v življenju tako, da moraš biti zrel na življenjskem nivoju, ne pa samo napiflan in se trkati po prsih (kot recimo zelena bukev), če želiš vsaj malo razumeti vse tri Milenine knjige.

Eni pač niste, zato je bolje, da je ne berete in ne komentirate.

Za vas je Cosmopolitan, Vogue in kaj podobnega.

Tebi -zelena bukev -pa v življenju deset cobissov ne bo pomagalo.

Ker si tečna, zoprna in nestrpna.

Če te kdo mara, naj te samo pobere.Mu bomo res zaploskali.

Zdaj pa zajemi samo, vzemi  zalet, pa tipkovnico v roke, da boš lahko napisala trikilometrski zagovor.

Pozabljaš pa,

uf, kako, take nasilne družine še vedno obstajajo? Zanimivo. Ker na monu so samo teme, kjer se pljuva po tistih, ki nimamo otrok. Nikoli se pa ne pljuva po tistih, ki otroke imajo pa jih matletirajo. Torej take družine vednarle obstajajo? Aja, seveda, po njih se ne pljuva, ker to so vendarle krasni ljudje, če pa imajo otroke. Pljuva se po samskih brez otrok. Pa rejniške družine obstajajo? Ja kako pa to, če pa so ljudje, ki imajo otroke tako super? Pa menda niso rejniški otroci od onih samskih brez otrok? TO sploh ne moreš verjeti, da ljudje imajo otroke pa jih matletirajo. Na monu berem samo pljuvanje po nestarših. Po starših pa se ne sme pljuvat, ker so nadrasa.

Cosmpolitan je za take mlade punce, ki še nimajo neke pameti. Si ti na tem nivoj? Vogue? Kaj pa je to? Pa ne, da si ti tako kot ona trapa zgoraj, ki je obsedena z Lady pa Slovenskimi novicami? Ti imaš pa Cosmpolitan (pa res to stare babe berete, ker najstnice dvomim, da visijo na monu?). Sumim pa, da je tvoj Vogue še en rumeni trač cajtung? Glede na tuje ime, smatram, da je to bolj za fine mone?

Moram pa se ti prav nasmejati kako so te moji zapisi pogreli. Ha, ha, pazi, veš od jeze ti rit raste.

Zelena bukla, kaj je pa tebe tako razkurilo? Aja, seveda, moti te, ker se meni ni potrebno šminkat pa las barvat pa nohtov lakirat. Pa saj tebi tudi ni treba ali se bojiš, da bi ti mož pobegnil, če se nehaš farbat? Vidiš kako je nam samskim fajn, ni nam treba brati Vogue, Cosmpolitana, Lady… ni nam treba se šminkat, lišpat. Hja, boga si no. Ni kaj. Se prav nasmejim, ko grem k frizerju, tam poročene matrone, celo večnost sedijo, da jih pofarbajo pa same čenčaste revije berejo. Ha, ha. Uboge revice.

Živi in pusti živeti,

uf, saj veliko mon je tudi čas povozil :).

Samo kdo omeni možnost izbire, skočijo v luft. Dokaz, da so napačno izbrale. Tista, ki je srečno poročena, tista, ki je srečna, ker ima otroke, nikoli ne bo trosila takih neumnost kot ene mone. Samski motijo samo tiste uboge nesrečnice, ki so pač nesrečno izbrale, zdaj pa jih fovšija žre. Ampak saj imajo svoje rumene revije, ki jih tule naštevajo :). Obvladajo trač sceno, če že svojega življenja ne.

Pa smo spet tam. Mone, ki jim dec živce žre, froci pa podivjani do kraja, zlivajo gnojnico po samskih.

No, jaz jih razumem.

Če imaš doma lenega deca, ki mu moraš rit odnašat, po možnosti se pa še okrog goni pa, če imaš froce, ki niso za nobeno rabo. Ja logično, da ti gredo samski na živce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close