Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek (M)-govor – (Ž)-spomin

(M)-govor – (Ž)-spomin

Kako zelo se strinjam s tabo vem samo jaz!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A nisi reku, da ti ne piješ ? Zajebu si se tle Spider, haha :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hm??? Prvič, niti slučajno nisem napisal zadnjič, da nikoli ne spijem nič, drugič, pijačkanje pomeni nujno pitje alkohola?..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako je. Čas je za kiklce in lepe čeveljčke…

A je bil sok pokvarjen? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahahahaha…kako smešno…a se kdo ne smeji slučajno..hahahahahaaaaa….

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A od soka je tud lahk človek mačkast? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja sori model, narobe sem prebral. Sm mislu da si napisu pijaNčkanje haha lol

Tako je. Čas je za kiklce in lepe čeveljčke…[/quote]Enom bi bolj koristili škorenci in motikca pa kaka dooooga njiva….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sej sm vedu, sami kmetavzarji tu med nami.

Se mi je kar zdelo, da nimaš traktorja :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj mi bo traktor, mam kolo, da vm zapeljem čez tiste njive, pa se smejim zravn.

Na momente ti tudi tu izpadeš kot kak kmet, tudi za to se mi nasmejimo tebi 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Na momente ti tudi tu izpadeš kot kak kmet, tudi za to se mi nasmejimo tebi :)[/quote]
Dobri ste. 🙂

Zvedeli smo:

Sadni ima kolo … in očitno nima pojma o kmetijstvu … pa je v pridobivanju statusa “kmeta” …
On_ nekako podzavestno verjame v njive verjetno pa ne tudi v marsovce …
Zmedena _samica daje vtis, da ima morda poleg njive celo traktor …
A je tu še kdo, ki rabi kako njivo in traktor … imam oboje …

Še več: 3 traktorje, dva kombajna, 80 glav živine in 50 ha zemlje/njiv …prideš kaj pomagat, kakšna motika bi se ziher našla 😛

Oprosti, žal me megalomanstvo ne zanima – imaš odločno preveč – ljubša mi je butična proizvodnja …

Oprosti, žal me megalomanstvo ne zanima – imaš odločno preveč – ljubša mi je butična proizvodnja …[/quote]

Butično, se pravi da si ti tudi bolj neka miniatura od človeka ali kako?

A se ti ne zdi, da je tale tvoj komentar malce zmeden …

A se ti ne zdi, da je tale tvoj komentar malce zmeden …[/quote]

Nič bolj kakor ostali – vsi moji komentarji so ZMEDENI 😛

Zmedena_samica iskrenost je lepa čednost … tudi sam se trudim biti na tej liniji, a tu se najdejo “mojstri”, ki se vtaknejo v vsako vejico, če jim stopiš na žulj …

No ja…tako pač tu je, ne se sekirat zaradi pikolovcev 🙂

A se ti ne zdi, da je tale tvoj komentar malce zmeden …[/quote]

Nič bolj kakor ostali – vsi moji komentarji so ZMEDENI :P[/quote]
skratka – ne rata se ti tako nastaviti, da bi te kdo “podrl” vsaj nehote…. če že ne zaradi jošk, riti in luknje med nožnima palcema

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nič bolj kakor ostali – vsi moji komentarji so ZMEDENI :P[/quote] skratka – ne rata se ti tako nastaviti, da bi te kdo “podrl” vsaj nehote…. če že ne zaradi jošk, riti in luknje med nožnima palcema[/quote]Moraš brat tudi vejice in pike, da bi dobil širšo sliko, ne samo črk raztegovat… 😉

Pri celem gruntu, ki ga dotična poseduje je tam nekje en (površinsko) mali (njej drag) vrtiček, ki bi ob primerni obdelavi nudil velik hektarski donos le najemnik bi moral bit od pravega foha in imet ustrezno orodje/stroj za obdelavo, ki ga bo tudi znal ustrezno uporabljat….
Sigurno to ne bo nekdo, ki bo le slučajno “nehote podrl”, četudi bo kmet ali pa “kmet”, ker tu ne gre za butično proizvodnjo niti za hoby program kmetijstva….
Sploh pa bo moral bit kaj več kot pa le nekdo, ki je slučajno padel iz luknje med nožnima palcema.…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

skratka – ne rata se ti tako nastaviti, da bi te kdo “podrl” vsaj nehote…. če že ne zaradi jošk, riti in luknje med nožnima palcema[/quote]Moraš brat tudi vejice in pike, da bi dobil širšo sliko, ne samo črk raztegovat… 😉

Pri celem gruntu, ki ga dotična poseduje je tam nekje en (površinsko) mali (njej drag) vrtiček, ki bi ob primerni obdelavi nudil velik hektarski donos le najemnik bi moral bit od pravega foha in imet ustrezno orodje/stroj za obdelavo, ki ga bo tudi znal ustrezno uporabljat….
Sigurno to ne bo nekdo, ki bo le slučajno “nehote podrl”, četudi bo kmet ali pa “kmet”, ker tu ne gre za butično proizvodnjo niti za hoby program kmetijstva….
Sploh pa bo moral bit kaj več kot pa le nekdo, ki je slučajno padel iz luknje med nožnima palcema.…. ;)[/quote]

Nič ni res o mojem posedovanju – se le zafrkavam 🙂

Kar se pa tiče podiranja – dvomim, da sem se rodila za to, da bi me kdo podiral oz obratno 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close