Lyoness kartice ugodnosti
POZOR!!!
Se vzamem nazaj. Poklical me je dolgoletni prijatelj, povabil na kavo najprej sem mu kazal vso negativo forumov potem pa me je postavil pred dejstvo da ne bom mlatil prazne slame, naj sprobam ker je brezplačno. Pregledala sva koliko zadetkov se najde če napiševa tožbe Samsung, Apple, LG, McDonalds in celo John Derre lawsuit ima 5x več zadetkov na tožbe kot Lyoness ki deluje že 18 let in si ga je težje razlagati kot traktor.
Iz enata, ker sem v praksi želel najti kje zadeva ni ok, sem šel korak za korakom, si prenesel brezplačno aplikacijo in sprobal če deluje. Se opravičujem, ker sem obsojal. Aplikacija res vrača denar, deluje v poslovalnicah na blagajnah, čeprav nič ne investiram. Priporočam da to sprobate tudi sami, saj veliki slovenski trgovci niso neumni, da bi šli sklenit pogodbo z neko igrico čez noč, je res? Sprobal sem trenutno vse od nakupa voucherja za v trgovino, do benefit voucherja če ga lahko unovčim in vse je tako kot mora bit.
Šel sem korak dlje, in tudi zneske ki jih poljubno lahko položimo na platformo danes lahko koristimo za veliko ponudb, tudi za Covid testiranje in tako ni nobenega rizika, kvečjemu vsi lahko profitiramo.
Ne verjemite na besedo, za svoje življenje sprobajte sami, saj je bilo že veliko priložnosti ki smo jih zamudili, tudi z mano načelu, ker smo poslušali ljudi ki niso uspešni.
To bom objavil sedaj na vse forume kjer sem pisal, ker ne najdem kje se izbrišejo komentarji, pa administratorja naprošam da moje pretekle komentiranje izbriše.
Se opravičujem, ker nisem dobro razumel projekta in za vse odločitve sledite srcu.
Lep pozdrav
Uroš Marin
Forum je zaprt za komentiranje.