Luštni Fourcade je zmagal! :)
a je bolelo? 😛 Ziher je 😀 ker drugač nebi napisala otročaj ker ti je zmanjkalo elegantnih konter 😉
Saj bo antilopa…. vidiš ti že vpliva na počutje prvo se začne s PMSjem konča pa z….
zdaj pa speljem pumpat sklece!
Kar pejt, mogoče te bo katera pobrala zaradi mišic, zaradi tistega v glavi sigurno ne.[/quote]
ho ho ho kak smo smešni ….. problem je v tem ker je ravno pri ženskah tak da vas običajno ”poberemo” ravno zaradi zunanjosti 😛
Sem pa moral na fajn točko pritisnit ob pravem času 😛 A te je že kdo danes razkuril al kak…
pač si želela bit duhovita in sem ti vrnil samo da je tebe bistveno bolj ”bolelo” kot mene (ali Sadnega) saj bo boš preživela kot vsi tukaj…
za njo al za vse 3 v tej temi…. skup ste 100+ garant 🙂
Antilopa, kaj si navalila na te športnike? Večina jih ima v glavi slamo, zato pa garajo kot norci, ko pa pridejo v srednja leta postanejo iznenada “nihče”. Večina profesionalnih športnikov je potencialnih duševnih bolnikov, bi si res kaj takšnega dala na glavo? Imam raje klošarja kot pa nekoga, ki ima v glavi, da lahko do konc življenja živi od imena in priimka in nekaj lovorik.
Opažam, da ni lahko ljudem ko nehajo športat…za denar/rezultate/sponzorje/sebe.
Ok bom vam pusto veselje 😛 saj vem kak je ko mi gledamo holywoodske zvezdnice ki vemo da jih nebomo meli 😛 pri vas je tu identično 🙂
Vas podpiram z mislimi!
Forum je zaprt za komentiranje.