LUSH
V večini prisegam le na to kozmetiko.
Ne bi mogla brez: Pied de pepper- krema za podplate, ki čudovito diši; Dream cream in potion- kremi za telo prva z vonjem sivke, druga klinčkov in nagejnov; Angels on bare skin- nežen pilling za obraz,…
Poleg tega obožujem tudi njihova mila najljubše mi je Extra virgin olive soap, pa tudi ostala so super, le da niso posebej primerna za suho kožo.
Za kopel uporabljam kroglico Butterball.
Odsvetujem ti šampone v kosu -no, vsaj meni le-ti preveč izsušijo lasišče in povzročajo luske. Od šamponov mi je trenutno všeč Chintya Silvia Stout (oz. nekaj takega) z vonjem po pivu, rada pa bi probala tudi nov šampon Big.
Tudi masažne ploščice so čudovitega vonja…..in še in še.
Mislim, da ti bom bolje pomagala, če me povprašaš bolj konkretno…
Jaz mam tud rada Lusheve izdelke, ampak so za moj študentski žep malce predragi, zato jih bolj kot sebi privoščim prijateljicam za darila.
Najraje podarim krogle za kopanje (sploh tiste, ki vsebujejo cvetje not, da le-to pol v vodi plava, ful lepo zgleda), itak vse za kopeli, potem seveda ploščice za masažo, pa pilinge- nazadnje sem kupla en tak dober piling z vonjem kokosa, nežen, a vseeno služi svojemu namenu, koža je neverjetno mehka, pa dišiiii- cela kopalnica, pa koža, pa vse! :)))
Drugač pa moja cimra je čist nora na Lush, še bolj pa ena njena prijateljica, onidve obe kupujeta tam vse od šamponov, do mil, do izdelkov za tuširanje… vse, pa sta ful zadovoljne.
Prodajalna Lush je v Ljubljani, Ciril Metodov trg 21 (čez Tromostovje, levo od Mestne hiše). Več o izdelkih pa si lahko ogledaš na: http://www.lushcanada.com/
tko da loh tud clovk kej razume
drgace pa mila ne kopuj za tusirat sj lepo disijo pa vse sam izusijo kozo
drugace sm mela kremo za faco skin drink pohvalneji res supr krema za mojo cudno kozo:))
sm pa kupila si za lase balzame retrehead al nekej in sploh ne disi oz po nevem umetnem ah ah skoda…pa drago no plosice za masaze so najbolsje sam se hitr porabjo tko da ni vsa kozmetika uredu,,sam morm rect da me je obsedla
kar me pa fuuuul mot je da so prodajalke vsiljive..sam baje jim sef skoz mori ce se ne ukvarjajo z strankami
Meni se je pa zdelo, da niso bile samo vsiljive, ampak se mi je ena od njih zdela malo drogirana:) Kar naprej ji je slo na smeh, ceprav nisem videla nic smesnega v trgovini. MOgoce pa ta kozmetika tako “pozitivno” vpliva na cloveka? Nasplosno se v trgovini sirijo kar precej mocne vonjave – ne bi dolgo zdrzala v njej:)
ja, ful so vsiljive! Jaz sem prej vedno kupovala tam, dokler me ni pred enim letom ena dobesedno prisilila – beri: toliko časa težila in utrujala, da mi je bilo na desetič zastavljeno vprašanje:”a potem dam ti dve ploščici pa to milo tudi v košarico?” nerodno reči ne -, da sem kupila nekaj kar sploh nisem hotela in rabila. Od takrat naprej ne grem več tja, čeprav mi je marsikaj všeč.
mila res nenormalno izsušijo kožo, masažne ploščice so zakon, krogle za kopanje tudi, šampone, kreme in deodorante pa nisem probala.
Živjo,
jaz se strinjam z mmm, praktično vso kozmetiko imam od njih, meni ploščice šampona tudi izsušijo lase, ampak tile ta novi so pa super (Big, Blonde šampon v kosu, Karma Komba ploščica, pa American Cream conditioner diši kot ploščica Shimmy, čisto za pojest, pa lasje mi potem še dva dni dišijo), pa Skins Shangrila je moja najljubša krema za obraz.
Kar se prodajalk tiče, so tako natrenirane, in če se vam ne da z njimi menit, jim takoj na začetku povejte, da ne rabite pomoči zaenkrat, in da se boste same razgledale, to običajno deluje.
LP,
Katarina
Katarina, kakšen je ta nov šampon Big (baje da se ga težko nanaša)? Bi bil primeren za dolge valovite lase in kateri balsam bi pasal zdraven? Si mogoče že probala Snake Oil ploščico za lasišče?
Joj, veš kako sem jezna, ker ne izdelujejo več mojega najljubšega tekočega mila Bnever…. In zdaj moram pač prešaltat na kaj drugega. Od preostalih sem imela le Skinny Dip, mikata pa me Tramp in Chai. Priporočaš?
Živjo,
Big je šampon v lončku (konsistence kot krema), lepo diši in ima dodano sol (kar (po moje) malo izsuši lase, da je potem volumen las večji), nanašanje je bolj enostavno kot pri trdih šamponih, jaz imam tudi dolge in valovite lase in gre brez kakršnihkoli težav. Balzam priporočam American Cream, ker res božansko diši, ampak niti ni nujno, da bi ga sploh rabila.
Snake Oil nisem poskusila, ker je za prhljaj, ampak baje smrdi. Naj bi bilo pa efektivno.
B never imam jaz še pol stekleničke. Če ti je bil res tako všeč, poskusi nov gel za tuširanje od L+Occitane (z medom in royal jelly-jem), ki meni še lepše diši, pa res se fino peni, enega imajo pa že od prej – običajni gel za tuširanje/kopel/milo Miel.
Skinny Dip je moj najljubši, diši malo (malo) po nageljnovih žbicah, pa belo čokolado in kakavovo maslo vsebuje in po uporabi res ne potrebuješ kakega mleka za telo, pa kopalnica še dolgo diši,…
No, preden me čisto zanese, Tramp je malo podoben Skinny Dipu, samo bolj svež, ampak moj 2. najljubši. Je malo čudne barve (temno zelen), ampak naj te to ne odvrne. Chai pa meni malo preveč umetno deluje, diši po Bazooki, žvečilnemu iz moje mladosti.
B never je pa baje trenutno samo v postopku predelave in posodobitve in naj bi se kmalu vrnil.
Imajo zdaj tudi novo kolekcijo Prince za moške (ne vem, če pri nas že) in Ginger parfumsko kolekcijo za ženske. Tudi krasno diši, ampak jaz vseeno prisegam na Karmo.
Truth hurts: saj se mi zdi, da vem, katero imaš v mislih. Jaz, če mi res ni do družbe, tako grdo gledam, da jo najbrž mine, da bi kaj posebej poskušala. Škoda, ker jim najbrž tako kar precej strank odžene. Jaz sem že tako hooked na Lush, da tudi to prežvečim.
Kako vam je pa kaj skincare linija všeč?
LP vsem,
Katarina
LP vsem
Hvala Katarina, bom pa res probala to milo od L’occitane.
Joj, da Big izsuši lase… že tako jih imam kar precej suhe, zato težko, da ga bom kupila.
Chai…pa po bazooki… sem mislila, da diši po čaju?!?
Je Tramp vsaj približno tako nežen kot B?
Skincare:
– pozimi uporabljam kremo Imperialis (ki pa mi je za poleti malo preveč mastna in zato jo zamenjam za Lavender Gel cream od L’occitane)
– tonik : Breeze on a sea air (še posebej uporaben kot poletni osvežilec obraza)
– Pilling: AOBS
Poleg tega imam tudi Baby face, ki pa mi povzroča mozolje in ga ne uporabljam. Poznaš mogoče kakšno drugo varianto za uporabo te ploščice?
Nameravam pa nabaviti še Mask of magnaminty.
No, trenutno sta moja najljubša proizvoda Potion in Pied de pepper (naboljša stvar, z božanskim, dolgotrajnim vonjem, ki jo lahko privoščiš svojim stopalom)
Razočaral pa me je Silky Undewear, ki res lepo diši, je pa zelo zoprn za uporabo.
Živjo,
Iri: Therapy masažna ploščica se mi zdi, da je namenjena prav negi nosečniške kože v smislu proti strijam. Vsebuje neroli in zato še malo izboljšuje razpoloženje. Sicer je pa zelo hranilna in dosti nežna tudi Dream cream (s sivko) za kožo po telesu.
Mmm: za Chai sem tudi jaz mislila, da je bolj čajen, pa res diši po bazooki, pa mogoče malo po cimetu zraven. Saj ni slab, samo meni sta Skinny Dip in Tramp bolj všeč. Meni se zdi Tramp bolj nežen kot B never, samo meni je B never od začetka prav smrdel in sem šele kasneje prišla na okus. Je čisto druga kategorija, bolj kot skinny dip diši, samo mogoče malo bolj gozdno (tako, da bi ga tudi kak moški lahko brez bojazni uporabil, ne pa ravno po kakih orto after shave-ih).
Od krem sem pa jaz čisto mahnjena na Shangrilo, sprva se mi je zdela totalno premastna, ampak sem vztrajala (pa malo manjše količine nanašala), zdaj mi je pa super, imam pa tudi Imperialis in Afterlife za občasno uporabo. Tonik tudi Breeze, taka nežna zadeva. Peeling jaz bolj redko uporabljam, moj omiljeni je tisti z vodko, ker tako fajn diši.
Baby face jaz uporabljam za odstranjevanje make-upa okrog oči (drugod pa ne, ker je absolutno premasten), ga samo malo podrgnem čez maskaro, potem pa z malo spužvico, namočeno v toplo vodo, samo obrišem čez oči in grejo vse maskare dol.
Potion in nožna krema sta oba krasna, jaz sem tudi mahnjena na ta vonj po klinčkih. Za pudre si pa ne predstavljam, kako naj bi jih človek uporabljal. Ker imam nemalo oblek črnih, se potem poznajo beli fleki, dišijo res fino. Jaz občasno samo tistega, ki diši po Karmi, uporabim, če imam malo mastne lase, tako kot “suhi šampon”.
Milo si že poskusila Honey I washed the kids? Krasno medeno diši. Pa Milky bar, ki ima vonj po tistih mlečnih bombonih v belem ovitku s plavo kravo?
LP,
katarina
Žal pridem zelo poredko v Lj in ti dve mili sta kar novejši, tako, da jih nisem niti še vohala. Mislim, da mi bi ta dva vonja kar precej ugajala. Ampak v bistvu imam kar še nekaj kosov mil doma in moram najprej te porabit….; ) , a predvidevam, da veš kako se je težko upret novostim….
No super, Tramp bom kar fantu kupila, saj ni preveč navdušen nad Skinny Dip.
Kaj pa Creamed Almond & Coconut Smoothie, si že probala?
Forum je zaprt za komentiranje.