Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lunarke!

Lunarke!

Danes od 10,20. dalje ne jemo nič več – saj niste pozabile?
No, koliko nas bo tokrat?

lp
Modra

Evo mene!
LP

Upam, da se pridružim, ker danes ni bilo dovolj spanja, pa tudi volja potem splahni. Mi je mladič jokal celo noč….

A za moške ta varianta tut dela? Kako pa sploh zgleda to Lunarno hujšanje – post?

Po moje dela! Kaj pa Luna ve, kaj maš ti me nogami??

Danes sem tudi jaz med vami. Poročajte kaj čez dan kako se držite. :-))

24h na vodi in nesladkanih čajih.

Srečno!

LP

Ja, za moške je absolutno priporočljivo – jim vso žlehtnobo ven povleče, he, he:))

Skratka, 24 ur od nastopa lunine mene nič ješ, smeš pa piti neomejene količine nesladkanega čaja, vode, mineralne vode in kakšno grenko kavico. Najbolje je kakšno uro pred začetkom posta pojesti kaj lahkega, po končanem postu pa poješ samo toliko, da nimaš več luknje v želodcu 🙂 Rezultat je dva kilograma manj na tehtnici, ki jih seveda ne pridobiš ponovno, če v nadaljevanju ješ normalno.

Nekateri se postijo zgolj zato, da si prečistijo telo (npr. Sangrija – pa še ona pravi, da ji gredo kile dol), drugi pa zato, da bi lažje oblekli kakšno krilo ali hlače, ki se že težje zapro.

Pa ne, da se nam bo pridružil še moški član? Dobrodošel!
lp
Modra

Čisto skromno in potihem bom poskusila z vami še jaz. Javim, če bom zdržala.

:::))))

O, Mandarinca, smeh je pol zdravja!

lp
Modra

Tud js bom dons (in upam, da še večkrat) z vami. Sem si kupla nov kostim pa se mi zdi, da bi mi bolj pasu, če bi mela par kilc manj. Mam že čajček kuhan pa vodo na mizi. LP

Jaz sem seveda tudi zraven.

ŠE JAZ SE VAM NA NOVO PRIDRUŽIM.

Danes mi je 4 luna. Prve tri sem preživela. POmagale mi pa niso nič. Vseeno pa bom vstrajala.
Ima katera kakšen viden rezultat?
LP

Evo – jest sm tut z vami punce!

Bom tudi jaz skušala biti vztrajna.

Alexia, ne obupaj! Očitno je odvisno od posameznika – spomnim se, da je Sarah na Luninem netu prebrala, kako da se očitne “posledice” pokažejo tudi po mesecu ali dveh.
Je pa tudi res, da je dobro med enim in drugim postom malce paziti, da ne nadoknadiš preveč izgubljene teže. Mogoče udariš vmes še kakšen sadni dan ali pa ješ ves dan samo kislo zelje.

Zase moram reči, da nisem preveč disciplinirana in z največjo slastjo hrustam take in drugačne dobrote, ampak v času posta sem pa brezkompromisna in zato mi teža tudi ne narašča, oziroma pomalem resnično pada.

Malce še vztrajaj; mislim, da si zelo blizu temu, da te bo tehtnica začela razveseljevati!

lp
Modra

MENI JE TUDI ŽE 4. LUNA IN SE ŠELE SEDAJ POZNA- MALO. IZGUBLJENE KILE SE MI ZAENKRAT ŠE NISO VRNILE.

Še jaz, še jaz…..
Joj, punce moje. Tako ste simpatične, da se vam človek ne more upreti. In bom stradala z vami. Sem pa že včeraj mislila, da je post. Pa mi tako kruli okoli 16.00 na kar mi moj dragi pove, da je luna šele danes. Vsa blažena sem vrgla vase palačinke s čokolado in se lenobno zleknila na kavč s polnim želodčkom.
Kako pa je s krajci? Tistimi luninimi, da ne bo pomote. Se takrat tudi hujša?

Se beremo. Se grem nalivat z vodo.
Petra

Ma, me je čist razočarala tale luna. Sem 24 ur striktno bila samo na vodi in glej ga zloma, lažja le za 20 dag, pa še prebava se mi je porupila, da nisem šla naslednja dva dni….
Veliko uspeha! Name očitno luna ne vpliva, čeprav me dostkrat nosi naokoli….

Ma meni se pozna 1 kg – po kilaži, sam se mi zdi da dejansko zgledam ožja. Ampak sem res na netu brala, da je potebno vztrajati vsaj dva meseca. Bolj važni luni pa sta mlaj in polna luna. Tako punce, da vztrajajmo in bomo videle kake bomo čez en mesec, se pravi skupaj dva meseca.

Kako vam gre? Naj povem, da je moja sodelavka čez poletje (8 lun) izgubila 5 kg. Ta zadeva res deluje na daljši rok. Povedala je še, da prvi mesec ni bilo nobenega omembe vrednega rezultata…potem pa so šle kile kar na enkrat dol.
Jaz osebno pa moram povedat, da se počutim po luni zelo dobro, lahkotno, pa tudi gumb od hlač z lahkoto zaprem.

O.k. se pravi, da je res, da se rezultati pojavijo kasneje. Jaz med samo luno včasih kar moram malo potrpeti, samo po luni se pa tudi fajn počutim. Punce, bomo vztrajale, a ne?!

Zaenkrat vztrajam in upam, da mi bo uspelo saj je to prva luna zame. Zjutraj sem pojedla lahek zajtrk (po nasvetu Modre), sedaj pa že slišim, da bi moj želodček rad mlel. :-)) Grem po vodo, da mu ne bo dolgčas.

Lp

No, jaz sem poskušala, a me je sredi popoldneva oblila slabost in sem pojedla fajn golaž z njoki, nato še sladico – in zdaj sem tako zadovoljna, ker sem sita. ker imam že dobre izkušnje s hujšanjem, vem, da pri meni delujejo drugačne, dolgoročne metode. srečno vsem lunatičarkam!

Kako se kaj držite? Vam je uspelo preživeti dan? Verjetno je že prepozno za kakršen koli odgovor, zato pa bo jutri toliko slajše. :-))

LP in nočko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close