Lunarke!
Ja, za moške je absolutno priporočljivo – jim vso žlehtnobo ven povleče, he, he:))
Skratka, 24 ur od nastopa lunine mene nič ješ, smeš pa piti neomejene količine nesladkanega čaja, vode, mineralne vode in kakšno grenko kavico. Najbolje je kakšno uro pred začetkom posta pojesti kaj lahkega, po končanem postu pa poješ samo toliko, da nimaš več luknje v želodcu 🙂 Rezultat je dva kilograma manj na tehtnici, ki jih seveda ne pridobiš ponovno, če v nadaljevanju ješ normalno.
Nekateri se postijo zgolj zato, da si prečistijo telo (npr. Sangrija – pa še ona pravi, da ji gredo kile dol), drugi pa zato, da bi lažje oblekli kakšno krilo ali hlače, ki se že težje zapro.
Pa ne, da se nam bo pridružil še moški član? Dobrodošel!
lp
Modra
Alexia, ne obupaj! Očitno je odvisno od posameznika – spomnim se, da je Sarah na Luninem netu prebrala, kako da se očitne “posledice” pokažejo tudi po mesecu ali dveh.
Je pa tudi res, da je dobro med enim in drugim postom malce paziti, da ne nadoknadiš preveč izgubljene teže. Mogoče udariš vmes še kakšen sadni dan ali pa ješ ves dan samo kislo zelje.
Zase moram reči, da nisem preveč disciplinirana in z največjo slastjo hrustam take in drugačne dobrote, ampak v času posta sem pa brezkompromisna in zato mi teža tudi ne narašča, oziroma pomalem resnično pada.
Malce še vztrajaj; mislim, da si zelo blizu temu, da te bo tehtnica začela razveseljevati!
lp
Modra
Še jaz, še jaz…..
Joj, punce moje. Tako ste simpatične, da se vam človek ne more upreti. In bom stradala z vami. Sem pa že včeraj mislila, da je post. Pa mi tako kruli okoli 16.00 na kar mi moj dragi pove, da je luna šele danes. Vsa blažena sem vrgla vase palačinke s čokolado in se lenobno zleknila na kavč s polnim želodčkom.
Kako pa je s krajci? Tistimi luninimi, da ne bo pomote. Se takrat tudi hujša?
Se beremo. Se grem nalivat z vodo.
Petra
Kako vam gre? Naj povem, da je moja sodelavka čez poletje (8 lun) izgubila 5 kg. Ta zadeva res deluje na daljši rok. Povedala je še, da prvi mesec ni bilo nobenega omembe vrednega rezultata…potem pa so šle kile kar na enkrat dol.
Jaz osebno pa moram povedat, da se počutim po luni zelo dobro, lahkotno, pa tudi gumb od hlač z lahkoto zaprem.
Forum je zaprt za komentiranje.