Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Luksuz v dvoje

Luksuz v dvoje

Lep pozdrav!

Z partnerjem sva se odločila, da bi rada novo leto preživela v dvoje v postelji. In sicer v hotelski. Rada bi luksuz; kar pomeni: lepo sobo, sobno postrežbo, tv, cd player, telefon… Torej rada bi se ful razvajala 2 dni. Polni penzion. Brez silvestrske večerje. Petek, sobota, v nedeljo odhod.

Zanima me kje v Sloveniji je kakšen hotel, ki bi nudil takšne storitve? Rada bi hotel na področju Koroške, Štajerske, Ljubljane… tudi Gorenjska.

Hvala za kakršnokoli informacijo. Predvsem pa vaše morebitne izkušnje.

Hotel Habakuk v MB! Ni poceni, ja pa luksus, kakršnega si želita.

V današnjem Dnevniku piše, da je tud Habakuk polno zaseden, prav tako pa večina ostalih hotelov. Mislim, da je Riviera na morju frej. Tud men je taka ideja všeč, problem nastane, ker je večerja- oz. doplačilo zanjo obvezno. Se mi zdi pa čist mim 20 jurejv dan za večerjo za enega. Za to maš glih vikend paket na morju- teden dni kasneje, ko ni več gužve, pa otroci so po šolah, pa so bazeni mirni in bolj kot ne prazni.

Tole bo pravi naslov:

Sem že bila tu z možem čez vikend – božansko.

Če pa je že zasedeno, pa priporočam, sicer prvi je na Hrvaškem pri Puli, a nepozabno dobro, sploh papica:

Ali pa:

LP,

Vongola

Otočec, GRAD! ZAKON!

Najlepša hvala vsem za pomoč… Že gledam… in se mi cedijo sline. Upam, da bo še kje sploh frej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close