Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Luka Dončič ne poboljšljiv lenuh

Luka Dončič ne poboljšljiv lenuh

Bombandirano s strani vseh v Dalasu, in našim novinarjem in oboževalcem Lučkota je to nesprejemljivo.

Človek je prelen, da bi dvigoval vsak dan pol ure uteži, ne on je Dražen Petrovič.

Cristianu Ronaldo tu po moje postane slabo, ko samo vidi tega levnuha.

Odgovor na objavo uporabnika
Njok, 09.02.2025 ob 17:34

Bombandirano s strani vseh v Dalasu, in našim novinarjem in oboževalcem Lučkota je to nesprejemljivo.

Človek je prelen, da bi dvigoval vsak dan pol ure uteži, ne on je Dražen Petrovič.

Cristianu Ronaldo tu po moje postane slabo, ko samo vidi tega levnuha.

Niso vsi takšni narcisi, kot Ronaldo, tudi se vsi ne prodajajo kot modeli za kopalke in spodnje gate in predvsem je razlika v inteligenčni zahtevnosti športa. Kar bi si mislil en vase zaljubljen fuzbaler, je popolnoma nepomembno.

Ronaldo je ornk bolan, če njegov sin poje kaj sladkega ali sladoled mora 2 uri tečt in telovadit. Ta tip je ajojojo, ubogi otroci in žena. Kok jih matretira.

Saj je lastnik Dallasa povedal svoje. Nedisciplina, premalo želje po zmagi, očitno slaba obramba, premalo truda… Vse to je botrovalo k temu, da so Luko odslovili. Luka le ni tako dober, da bi bil nezamenljiv. Verjetno je mislil, da bodo mu vse tolerirali, ampak enkrat je konec.

Tudi Lukinega slabega glasbenega okusa so se verjetno naveličali. ? Malo šale. ☺️ Jim pa je šlo najbrž vse preko pri njem, zato pa so se ga zlahka znebili.

A jih ni model lan pripelju do finala? A 3 mesce kasnej je pa ze za kurac?

Lastniki hocjo selt ekipo v Las Vegas. To pa lahko naredijo tako, da dokazejo da v tem mestu ni interesa 🙂

Ti pa izboljšaj svoje znanje slovnice: nepoboljšljiv se piše skupaj..

Očitno le ni tak car, kakršnega so nam predstavljali.

On je car za vse vas. Če ga pogledaš,  je še kdo veliko bolj zavalen.  Ima pa najvišjo minutažo v NBA.

Že par let je Dončič prva novica v športnih poročilih. Ljudje,on je šel v ZDA, tam igra, služi, živi. Z nami nima nič. Sedaj  je zamenjal klub. Ni prvi.  Meni je to že vse prav smešno.

Tip iz bivše ekipe je povedal, da misli da ima zdaj boljšo ekipo. V smislu da delajo zabskupen cilj al nekaj takega. Kaj jaz vem, ne spremljam. Vrjamem pa, da sta tu dve zgodbi. Če je to Luka, se ne pomeni da se druga stran moti. Ne vemo, ne sodimo. Mene ne zanima. Na živce mi gre edino njegova mat 😀 v vseh novicah skače ven. Mogoče ne namenoma, ampak je nadležna kot kakšna kardašijanka. Gospa ki bi morala biti dama, pa je bolj kot neka najstnica ki nabira všečke. Mi je pa simpatična njegova Ana M. Čisto nasprotje njegove mame. Kontra energija. Je že dama,kljub mladim letom in malemu otroku.

Me prav zanima, kaj skrivaj kuhajo, da so Doncica vrgli v lonec. Mora biti nekaj velikega. Po moje se izkoristili pač trenutno enega največjih potencialov, ker je malo verjetno, da bi kdorkoli drug tako medijsko završal, po drugi strani pa se jim je s svojo nezmožnostjo samokontrole nastavil za žrtveno jagnje. NBA v celoti je naredila od hudiča PR potezo. Ves svet govori o tem. In še nenazadnje, opomnik za domišljavo vzvišeno samoprepričanje nedotakljivosti. Sporočilo, s katerim so vsi dobili malo po prstih.

Osebno menim, da je to bila ena bolj genialnih vezanih poslov zadnjega časa in da sega zelo zelo visoko.

pa še to ne Po

Verjetno so mu nestetokrat rekli in ni hotel razunet, da pričakujejo od njega telovadbo – namreč tudi mišice pomagajo, da gleženj zdrži,  da se ne vrstijo poškodbe.  On pa res očitno ni telovadil. To je pač služba  ne smeš se uleniti v službi.

Ker ni ubogal, so ga kaznovali kot majhnega otroka. Kaj pa jim koristi Luka na klopi.

Poleg tega je tu še denar. Logično.  Kaj bodo za igralca na klopi odšteli bajno pogodbo? On bo pa sedel in delal kaj? Če se ti ne da več hoditv službo, je pravi način ravno to, kar so naredili. Ni bila neumna poteza. Tudi za Luko ne. Tako bo napredoval, no če se mu  bo dalo. Trpi njegov ego, ker so ga kaznovali, ampak po mojem mnenju ni to zgolj en klub za tem .. … tonje dogovor na višjih ravneh,  ki bo pomembno vplival  na dinamiko nba.

Luka, daj nehaj, dovolj je  bilo, lahko prideš domov in živiš normalno življenje. Nisi več mvp, niti kandidat ne po mojem mnenju.

Poskodb bo res veliko manj, če boš treniral mišice. Dejstvo. Pri vseh nas je tako.

Med bolniško se je zredil, to je v Dallasu sodu izbilo dno, že tako je bil pretežak, zato pa nastradajo gležnji.

Odgovor na objavo uporabnika
nimaš kaj, 09.02.2025 ob 19:32

Očitno le ni tak car, kakršnega so nam predstavljali.

On je tak car k ga v NBA ni prav tako tudi Jokič…nimate pojma…lp

Ljudje, on je šel v ZDA, tam igra, služi, živi. Z nami nima nič.

Že par let je Dončič prva novica v športnih poročilih.

Ljudje ,on je šel v ZDA, tam igra, služi, živi. Z nami nima nič. 

DRUGAČE PA GA SPOŠTUJEMO TIPA TOTALNO, DA NE BO KAKEGA NESPORAZUMA, AMPAK!

Nehajte že s temi velikimi črkami. Saj zmoremo tudi male brat.

Luka.Doncić bdak dan spije pivo ali dve. Pri tako pomirjenenem n uspavanem človeku pa za uteži dvigat ni moči.

Moški sodobni imajo vse krajše in tanjše penise!

😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close