Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LUKA DONČIĆ

LUKA DONČIĆ

Prav tako mene ne privlačijo veliki fantje, saj so kot velikani in jaz bi pri njem s svojimi meter šestdeset izgledala kot piščanček.

Tam, meter osemdeset, petinosemdeset je zame dovolj.

Njegova partnerka je okrog meter osemdeset, on okrog dva metra visok.

No, onadva sta kar lep par.

En meter osemdeset in dva metra to sta prav lep par.

Midva s partnerjem sva meter sedemdeset in meter devetdeset. Kar gre.

Rada imam velike in močne moške, ker čutim ob njih varnost in zavetje.

Luka je lepotec, ni kaj. Lep obraz iz njega veje moč in pripadnost, v svojem delu je popoln, zaslužek pri teh letil, olala….kaj bi si še dekle lahko želelo.

Odgovor na objavo uporabnika
lep par, 09.12.2023 ob 16:14

Njegova partnerka je okrog meter osemdeset, on okrog dva metra visok.

No, onadva sta kar lep par.

Koliko sta pravzaprav stara? Zelo malo nad 20 ?

Oba sta postavna, visoka in lepa.

Sem leto in nekaj mesecev starejša od mojega partnerja in me neprestano ogovarja-stara.

Sem mu zabičala naj mi tega nikoli več nereče, toda on pravi, da to reče le za hec.

Ne prenesem tega.

Tudi Anamarija je starejša od Luke.

Čistokrven? Saj, kdo pa je sploh čistokrven? Pred leti sem gledala za našo rodbino (v vse smeri, kar je bilo dostopnih podatkov) in so se našle “primesi” iz ozemelj današnje Bosne, Italije in Češke! To govorim za 3+ generacije nazaj. Tako da vsaj zame, izraz “čistokrven Slovenec” nima posebnega pomena. Malo se sprehodi po pokopališču v svojem mestu in beri starejše nagrobnike.

Nikoli si ne bi želela imeti tako visokega fanta, ki bi izstopal iz večine s svojo velikostjo.

Če bi šla v kino, bi v dvorani vsi gledali njegovo glavo, po ulici bi se sprehajala z enim velikanom.

Ne, taki fantje me ne privlačijo.

Odgovor na objavo uporabnika
mešanec, 08.12.2023 ob 10:19

Za primerjavo od ostalih Slevencev, bi lahko napisala, da je najlepši Slovenec.

Ampak ni čistokrven in to pripisujem njegovi lepoti.

Čistokrvni Slovenci načeloma, z redkimi izjemami, niso lepi.

Pa saj tudi drugje ni ravno veliko lepih ljudi. Govorim za kavkaško raso, ker pri drugih težko ocenjujem. Med Balkanci zame po dobrem izgledu izstopajo Dalmatinci. Verjetno so si kot mornarji pripeljali s seboj kakšen čeden plen v obliki žensk, ki so potem rojevale križance. Pa tudi med njimi so res lepi redki. Predvsem so dobro raščeni in visoki. Res je tudi, da so križanci med Srbi in Slovenkami in obratno med Slovenci in Srbijankami  precej izstopajoči po ambicioznosti, ne toliko po lepoti. Verjetno jih to šovinistično zatiranje naredi take, kar je tudi prav. Pokaži kaj zmoreš, če zmoreš.

Jaz sem mu pripravjen plačati 10.000 eur da bi mu lahko po koncu tekme lizal prešvicana jajca 30 sekund. Doncic je moja svetinja.

Pri Lukcu dobimo gospe v letih materinski nagon?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close