Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lugolova raztopina je res čudež!

Lugolova raztopina je res čudež!

No, moja izkušnja je pa drugačna. Sem jemala lugolove kaplice in vsak dan sem se počutila slabše, dokler nisem po ene 5 dneh mislila, da bom umrla. Bolečine po celem telesu, razjede v želodcu, črevesju, vneta sluznica, izpuščaji. In podobno poznam še 3 osebe.

Pri jedrskih nesrečah razdeljujejo tablete s 130 mg KI (kalijevega jodida), kar je 300-700 kratna dnevna doza, da se iz telesa izpodrine radioaktivni jod.

https://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_iodide#Formulations

že zaradi jedrskega sevanja

Vsi pari, ki ne morejo zanositi, naj poiščejo zdravljenje z lugolovo raztopino.
Ker jim primanjkuje joda. Naj si ga dajo izmeriti.
Znanstveni izledki in pričanje pričevalcev so na spletu.
Da bo čudež popoln.

A pa nobenega ne moti, da je zadeva samo za zunanjo uporabo???
Tu pa veselo pišete naj to folk pije?????

Ti ješ sol, ker naj bi bila jodirana, vsebovala jod, ja ali ne?
Verjetno ja.
In mleko, ter mlečne izdelke, ker naj bi vsebovali kalcij?
Sadje, ker naj bi vsebovali vitamine?
Ostalo hrano, ker naj bi vsebovali še ostale minerale, ki jih telo potrebuje?

Kako naj bi potemtakem potekal vnos teh prepotrebnih snovi, kot oralno?
Delno tudi preko kože. Kar so pa tudi strupi. Ker kar vnesemo na kožo, to pomeni zunanja uporaba, gre tudi v telo! Preko kože!
Lekarne in farmacevtske in kozmetične družbe vnašajo v svoje pripravke, izdelke strupe, kar deklarirajo tako, da so SAMO ZA ZUNANJO UPORABO!

Torej lekarne zavajajo in to namerno in zavestno! Bo šlo?

Poglej si sestavine lugolove raztopine in ne bluzi, če ne štekaš nič, ne poznaš ne kemije, ne anatomije s fiziologijo, ne biologije.

Ja, to pijemo, dnevno in zato smo še vedno živi in živahni. Ne po 17.uri, ker bi bili preveč živahni, razen, če ni hujše bolezni, ki jo kar hitro omili.
Poleg pitja se odlično obnese pri mazanju raznih pikov, kandidnih nohtih, aknah idr.fibroznih stanj kože.
Jod je najboljše sredstvo za raka kože.

Vprašaj veterinarja, oni imajo to znanje še vedno v malem prstu.
Škoda, ker so zdravniki še vedno tako prestrašeni s strani farmacevtskega lobija. S tem delajo škodo tudi sebi, brez skrbi!

Mami je dvoletni trdovratni kašelj po 5 dneh skoraj prenehal zelo lahko se zdaj izkašljuje ne vem na kak princip deluje, vendar odlično deluje.Pulmolog nikoli nič ni odkril, morda je bila kak trdovratna bakterija, ki se ni odzvala na antibiotike…..

V veselje mi je.
Če si mogoče prebrala, so včasih zdravniki, ki niso vedeli, kako naj pomagajo, predpisali lugolovo. In vedno je delovalo.
Rekli so enako, ne vemo, kako in zakaj, delovalo je pa učinkovito.
Jod je zelo kompleksna zadeva za naše zdravje.

Vem pa zato, ker ga za izkašljevanje uporabljam zase in pri starejših ljudeh, s katerimi imam stika. Zelo jim olajša tudi težave z dihanjem, ne le z neuspešnim in mučnim izkašljevanjem mukoze, šlajma.
Pri težkih infekcijah zelo hitro pomaga, je res čudežno zdravilo, kot je rekla avtorica, če to nisi ti. Lep pozdrav in obilo zdravja!

Kaj točno je pisalo na steklenički in, če veš od katerega proizvajalca?
Ker to sigurno ni bilo od lugolove raztopine.

Na vsaki steklenički mora biti, MORA BITI natančno navedeno, kaj in od kje, od kod, koga.
Lugolova raztopina vsebuje 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} joda in 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kalijevega jodida, ter destilirano vodo in NIČ VEČ IN MANJ!
Za vnos dnevno potrebne količine joda sta 2, dve kapljici. Pri zdravljenju težjih bolezni seveda tudi več, vendar začnemo s polovico do ene kalljice, potem postopoma povečamo na dve, ki jih vnesemo razredčene s sokom, vodo.

Če se na začetku vnosa pojavljajo kakršnekoli težave, z vnosom prekinemo ali ga vsaj zmanjšamo. Ker navadno pride do Herheimovega refleksa, ko se telo ob odmrtju patogenov in ostalih strupenih zadev, ne more dovolj hitro očistiti in pride do povečane utrujenosti, izmučenosti, nekaj naslednjih dni, kar mine. To velja za vnos katerihkoli pripravkov, mineralov, nekatere jemljemo le v sledovih, npr.boraks, kar ga ostane na vrhu prsta. Nikakor pa ne do kakršnihkoli razjed.
Pač pa so patogeni, t.j. zajedalci in strupi tisti, ki nam razjede povzročijo.

kjolko kapljic na dan če jo že imaš?

4 kapljice v vodo, že imam hudo gripo, če bo kaj bolje čez eno uro, prej vzamem nolpazo, ena je napisala, da je dobila gastritis?

Kje lahko kupim lugolovo originalno raztopino s 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} joda in 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kalijevega jodida, ki je original recept za vse vrste bolezni, nekateri jo hvalijo da je boljša od konoplje? Kdo in kje se to prodaja? Imam težave z nespečnostjo, frigidnostjo, depresijo, fibromialgijo, ne jem antidepresiva bi pa morala baje, problem je le morebitno neprenašanje, zaradi stalnega vnetega dvanajstnika.. Kje ste vi to kupili original, brez primesi, ki bi mi poslabšale zdravje?

Googlov prvi zadetek, s ceno.

Za umiritev in nespečnost, dobro delovanje možganov, poglej še kapljice pasijonke, na vodni osnovi, enako brez primesi- alaja.si. Tam kupi še MSM in magnezijev klorid.
Po potrebi poišči še boraks.

WTF? A si ziher, da se ti sploh splaca?
Ne bi bilo bolje iti do psihijatra najprek, kot pa bluziti okoli z nedelujocimi neumnostmi?

Kako veš, da lugolova originalna raztopina ne pomaga, kdo je tebi rekel, da je to nedelujoča neumnost? Saj sem k psihiatru hodila, pa menjala različne tablete vse po reklcih, vendar nisem ozdravela. Ne hodim več, ker se to ne izplača.

No punce kako gre.
Tiste ki jemljete vam je kaj boljse.
Razmisljam,da kupim.
Kako pa se tepe s kavo.
Jz najprej kavo spijem zjutri
Je kak problem to.potem po kavi spit.

Jod mi pomaga, manjka mi ga, vem, da sem zato tudi depresivna. Vem, da se je stanje drastično izboljšalo, ko sem kupila eno jodirano sol, ampak te sploh ne delajo več. NI je sploh za dobit po naših trgovinah. Ker naša oblast si želi smo tepce in butalce…
Dokazano je, da naša hrana vsebuej premalo joda, kar se vidi v zabitosti državljanov….

Skratka povejte, kje si naj v Kranju kupim to raztopino. Ja, mam golšo, zaradi teh prekletih idddiootov, k v nobeni hrani ni joda, še celo lugove kapljice so prepovedane. Grozljivo. Pa sej večina od nas ni živali, da ne bi razumela navodil. Kakšna idddiotska država.

Berem, kakšno fobijo ima oblast pred Lugovo raztopino (jodom), češ, da lahko povzroči ščitnicno bolezen. NAJRAJE BI TOŽILA DRŽAVO, KER IMAM GOLŠO, KER SO OMEJEVALI količino joda v soli pri otorcih. PRekleti prašššššicči, gnusijo se mi.
Svarijo, da lahko povzroči težave…. ščitnico bolezen, tega pa ne, da pomanjkanje vodi v kretenizem in golšavost, sploh pri otorcih in okrnjeje umsko sposobnosti. Gnoooooji

Kakšne pa tukaj nakladate! Kako ni joda v hrani in soli? Kupi morsko sol in je noter veliko joda. Moraš na škatlo pogledati. Na enih ne piše joda, na drugih pa. Kupi mleto jodirano piransko sol z veliko joda. V vsaki štacuni jo imajo. Jaz jo kupujem v Mercatorju. Možno, da je Lidl, Hofer in drugi nimajo, tega ne vem, ker kupujem v slovenskih trgovinah in tam je stvari z jodom dovolj.

Če se malo bolje izobraziš, boš hitro našla podatek, kako jod hitro izhlapi, tudi iz kamene soli. Užiješ nič joda.
Glede na to, kako si vzkipljiva in kako skačeš po ljudeh, imaš kronično pomanjkanje joda.

Tu imaš temo lugolova raztopina me je rešila…, tam poglej. Preberi vse.
Če ne boš našla, vpiši v brskalnik pod sodabikarbona, lugolova raztopina. Legalno dostopna.

Sem naredila test pomankanja joda v komolčni jamici. Kapnila sem kapljico lugolove razstopine vanjo in počakala…
V 8 urah mi je rjav flek izginil, kar kaže na hudo pomankanje joda.
Barva bi se morala obdržati vsaj 24 ur.
Na tem mestu pa mi je ostal majhen rdeč krogec, ki me na dotik zaboli.
Na drugih delih kože se mi ni to zgodilo.
Kaj bi to lahko pomenilo?
Po parih dneh uživanja L.R. ( 2*2 kpl) imam zelo veliko energije in manj sem depresivna.

Kdo ima močnejšo antikancerogeno delovanje MMS ali L.R.?

Sem naredila test pomankanja joda v komolčni jamici. Kapnila sem kapljico lugolove razstopine vanjo in počakala…
V 8 urah mi je rjav flek izginil, kar kaže na hudo pomankanje joda.
Barva bi se morala obdržati vsaj 24 ur.
Na tem mestu pa mi je ostal majhen rdeč krogec, ki me na dotik zaboli.
Na drugih delih kože se mi ni to zgodilo.
Kaj bi to lahko pomenilo?
Po parih dneh uživanja L.R. ( 2*2 kpl) imam zelo veliko energije in manj sem depresivna.

Kdo ima močnejšo antikancerogeno delovanje MMS ali L.R.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close