Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lucka – sladoled – kepica

Lucka – sladoled – kepica

To pa ne! Jaz si vsako klobaso narežem na tanke koščke, namažem z veliko gorčice, zraven obilo kruha in jih poplaknem s kakim dobrim vinom…. potem to zaleže za nekaj časa, da mi ne kruli po drobovju….
Ti pa samo klobasa, klobasa, KLOBASAAAAAAA….. :)))
Daj umiri se, če ne se ti bodo prehitro uprle….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dobro, da si me spomnila na sladoled. Ker sem vmes pridno pospravljala in pomivala (multi-tasking ob pisanju na MON), se bom nagradila s sladoledom (lučko). Predlogi? :))[/quote]

Na dopustu tudi pomivaš, pospravljaš ? Pridna :D[/quote]

A ti sploh ne? Packa. :)))

Dobro, da si me spomnila na sladoled. Ker sem vmes pridno pospravljala in pomivala (multi-tasking ob pisanju na MON), se bom nagradila s sladoledom (lučko). Predlogi? :))[/quote]
Multitasking ni, če počneš opravila eno za drugim ali pa če enega prekineš in se posvetiš drugemu. 😉
Vseeno pa si lahko privoščiš lučko, po svojem okusu, mojega tako nimaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pa ne! Jaz si vsako klobaso narežem na tanke koščke, namažem z veliko gorčice, zraven obilo kruha in jih poplaknem s kakim dobrim vinom…. potem to zaleže za nekaj časa, da mi ne kruli po drobovju….
Ti pa samo klobasa, klobasa, KLOBASAAAAAAA….. :)))
Daj umiri se, če ne se ti bodo prehitro uprle….. :))))[/quote]

Hja glej, kaj bi si kvarila okus z gorčico, kruhom, vina sploh ne pijem:))). Vzamem le najboljše, brez dodatkov:).

Tistega z okusom po limoni. Se ti ne bo treba skrivati pred komarji….:)

On_, oporecen sladoled je tisti ki je dvomljive kakovosti, po katerem te crvici v zelodcu, bruhas ali driskas. Nikoli ne bom pozabila siptarskega tocenega sladoleda pred vec kot 20 leti, po katerem so lezle mravlje.

Kateri korneti ali lucke so vam vsec? Od luck mi je bila top shot od ljubljanskih mlekarn lucka s podobo izpred 50let, ker je vsebovala burbonsko vanilijo, ne navadne. Drugace se Macho (notri ima trdo cokolado), pa tom mi je tud fajn ker skriva sadni zele. Ne maram magnueov ak kaj so ze ki imajo dvojne in trojne cokolade. Prevec mleka in smetane. Kot bi pojedel celo kosilo! Od kornetov mi je vsak fajn ki ima tisto trdo cokolado gor ki jo najprej ven izcuzam…danes se mi je zdelo kot izruvanje modrostnikov haha

Pa ženske ne bi smele jesti sladkega! Kaj pa postava!? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ah ves kaj, ob poplavi pogojev, kaksna zenska za ozent mora bit, je nesmiselno se odrekat raknsemu sladkanju. SIcer pa niso vsi sladoledi sladki. Tisti naravni samo iz sadja ze niso nevarni.

No meni je oporečen tudi tisti po katerem ne lezejo mravlje in je kake fluorescentne barve, kovinsko sladki. Mogoče te res nič ne črviči tisti hip ko ga poješ, pride pa “za teboj” nekoč. :/ V tem primeru so šiptarske mravlje super užitne 😉 :)))
Drugače so mi pa všeč tisti ki imajo dvojne in trojne cokolade. Prevec mleka in smetane.… okus božanski, mi je pa potem malo slabo… premastno kosilo 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zgleda, da niso bili zanimivi ali pa predragi, saj sorbetov že nekaj let več ne prodajajo v trgovini, kot so jih včasih.

Ledena kava obvezno, pa tudi kakšna lučka mi ne uide (King, Maxim itd..) The best 🙂

[/quote]

Jap. Preveč maščobe majo. Na splošno. Pa umetnih je veliko. sam kaj ko ne veš, kaj ješ, dejansko. Dobrega imajo na cekinovem gradu v tisti galeriji na koncu (oz. začetku) Jakopičevega sprehajališča. Pistacijin sladoled, ki dejansko ima koščke pistacije.

A si kdo dela sladoled doma iz sladoledomata?

Ledene kave so tud njami, pa sladoledne kupe z veliiiiko zdrobljenih oreškov … mmmmmm

Sladka pregreha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close