Lucka – sladoled – kepica
Jaaaa:). Ti sploh ne veš, kaj zamujaš, ker ne uživaš mesa:)).[/quote]
On misli, da je samo meso škodljivo, potem pa izveš, da so neke oreščke dali ven iz prodaje, ker so vsebovali nevarno snov.[/quote]Zraven tega pa še rastlinojedim živalim odžira hrano….. :)))
Le kaj bi lahko bil razlog, da si se tako poistovetila z mano, ki (kao) trpim zaradi neuživanja klobas. :)[/quote]
Lahko bi bil kdorkoli…meni je mar za vsakega, ki ne uživa klobas:). Rada bi pomagala…altruizem in to:)).[/quote]
To je zdaj problem..Dva altruista….Rešitev je kompromis…Tebi dam klobaso, ti pa meni sladoled. 🙂
Le kaj bi lahko bil razlog, da si se tako poistovetila z mano, ki (kao) trpim zaradi neuživanja klobas. :)[/quote]
Lahko bi bil kdorkoli…meni je mar za vsakega, ki ne uživa klobas:). Rada bi pomagala…altruizem in to:)).[/quote]Lahko mu častiš sladoled v obliki klobase…. če že glih želiš pomagat 😉
Ma kam si navalila s tem mesom?
Samo da še fprašam a ti ješ samo tiste klobase ki so 15+ al tut une podmerske? :))))
Lahko bi bil kdorkoli…meni je mar za vsakega, ki ne uživa klobas:). Rada bi pomagala…altruizem in to:)).[/quote]Lahko mu častiš sladoled v obliki klobase…. če že glih želiš pomagat 😉
Samo da še fprašam a ti ješ samo tiste klobase ki so 15+ al tut une podmerske? :))))[/quote]
Si že videl tak sladoled?:)
meso me dela človeško:))). A ti tut vegi?:))
Jem samo nadpovprečne…veš, življenje je prekratko, zato ga je treba uživati ZDAJ:).
Lahko mu častiš sladoled v obliki klobase…. če že glih želiš pomagat 😉
Samo da še fprašam a ti ješ samo tiste klobase ki so 15+ al tut une podmerske? :))))[/quote]
Jem samo nadpovprečne…veš, življenje je prekratko, zato ga je treba uživati ZDAJ:).[/quote]Zdej samo še napiš, da jih goltaš v enem kosu, da te ne bomo imeli za đuboks, če bi jedla narezane na koleščke….. :)))
Jem samo nadpovprečne…veš, življenje je prekratko, zato ga je treba uživati ZDAJ:).[/quote]Zdej samo še napiš, da jih goltaš v enem kosu, da te ne bomo imeli za đuboks, če bi jedla narezane na koleščke….. :)))[/quote]
Za klobase si je treba vzeti čas…nič na silo in nič na hitro. Nisi vedel?:))) Ti si po naravi bolj neučakan?:))) Vse na horuk, a ne:).
Zdaj vem, zakaj si pred dnevi moške spraševala za podatke (cm). Da bi nas lahko uvrstila kam spadamo. 🙂
In zdaj je konec z mano, ker me bo ribica pohrustala, da bo lahko postala bolj človeška 🙂
Je razlika ali si klobaso lastiš ali pa konzumiraš. :)[/quote]
Ah ne, nobenega kalkuliranja, samo načrtovana spontanost:)))).
Glej, tisti ki si lasti klobaso, jo tudi konzumira. Ko enkrat doživiš ta dotik, ta vonj endorfinov…si pečen:).
Kakšen altruist si mi ti to, če ne veš tega, da se altruisti samo razdajamo. Ob vsej altruistični brezpogojni ljubezni je zato največji užitek to, ko zavohamo vonj po pečeni ribici, ki postane pečena, ko sprejema semena naše ljubezni. :)[/quote]
What?:) Ravno zato, ker se zavedam vseh atributov klobase, želim da to inspiracijo doživijo tudi drugi:). Če jo dobiš (torej jo imaš v roki), jo poješ, a ne. Če bi klobasa predolgo krožila, bi se pokvarila:).
O kakšnih semenih ljubezni ti to?:))) Pri vas še ni deževalo, a ne…mate še vroče:))).
Forum je zaprt za komentiranje.