Lucija Ušaj Šikovec
Samo tisti, ki ima izkušnje z njo, lahko kaj pove. Poznam jo. Prava brihta, zelo prodorna, poštena, iskriva odvetnica, dela tudi a Ministrstvu za zdravje, v Komisiji za varstvo pacientovih pravic, saj mogoče je res malo starokopitna, ne deluje pa popolnoma desno politično usmerjena,s vsem srcem je proti krivicam, nasilju, izkoriščanju, ravno o tem piše in govori, ne le na Twitterju, ampak tudi na TV3 v oddaji VV faktor .
Če je pa ona res predstavnica poštenih in pravičnih ljudi, potem nam lahko samo bog pomaga. Bi jo pa najbrž vseeno želela za svojo odvetnico, če bi se ločevala od kakšnega pra.sca in bi ga hotela čimbolj zaje.bati.
[/quote]
Bog se piše z veliko začetnico.
Sicer pa, Bog pomaga vernikom, vam komunistom pa pomaga Satan.
Roko na srce, se je kateri migrant kdaj integriral v Sloveniji? NOBEDEN!
Cigani že 800 let križarijo okoli nas pa so še vedno – cigani. Enako velja tudi za vse prišleke z Vzhoda. Morda gre najbolje Hrvatom, za katere pa je gensko dokazano, da so samo posrbljeni (Mongolizirani) Slovenci.
Če zna neki Ahmad Shami reči: Tu Slovenija, tu nebo…. zame to ni nobena integracija, še manj znanje slovenskega jezika. Pa so ga tisti, katerih od 3.6. ne bo več v parlamentu, vlačili okoli in v parlament, ga v njem skrivali,…, bi to naredili tudi za deložiranega Slovenca?
Če Lucija (ženska oblika imena Lucifer) res kadi, je to zelo slabo. Jaz jo poznam samo od takrat, ko me je po priporočilu sosede, odvetnice zastopala v zadevi z bivšo, ki je hotela enormno preživnino. Sklatila jo je na 200 € in sedaj je ta znesek revaloriziran na okoli 230 €. Pa itak plačam za eno leto vnaprej, za vsak slučaj, če se meni kaj zgodi. Poleg tega mu plačujem naložbeno zavarovanje, ekstra “Taschengeld” plus razna darila (za god, za r.d., za sv. Miklavža, takrat se še oblečem vanj, pa za Božič….).
Naj pride na ministerski položaj pa naj se izkaže!
Toliko bodite, da ji to 3.6. omogočite, tisti ta zlobni pa raje pojdite v hribe ali na morje ali pa doma glejte v strop. Na volišču vas ni treba!
Vesel oče, tudi volilec in pr. vol. odbora
Forum je zaprt za komentiranje.