Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lubrikanti

lubrikanti

Najprej vsem lep pozdrav, na forumu sodelujem prvič

Za začetek kar prvo vprašanje

Z ženo imava po rojstvu drugega otroka problem pri seksu – vlaženje nožnice. Zanima me kakšne izkušnje z lubrikanti imate, imajo sploh kakšen učinek, katera “znamka” je v redu…
Zanima me tudi, kje je zadevo najbolj pametno kupiti – lekarna, katalogi, sexshopi, oz obstaja kakšna zadeva, ki se dobi na recept

Meni je ginekologinja svetovala kar olivno olje, ki se ga kupi v lekarni, in res je okej.

Najcenejši je vlažilni gel (KY – nekaj takega), ki se ga kupi v lekarni in ga uporabljajo tudi za ultrazvok. Tisti geli iz sexshop-ov pa so dražji. Če uporabljata tudi kondome, si obvezno izberita takega na vodni osnovi, da bo kondom ostal cel.

Tisti iz sexshopov so res hudičevo dragi!! Drugače mene K-Y nekako peče, ko ga uporabljava, zato najraje uporabljava kar slino.

Pika.. a ni z oljem malce zoprno, ker je potem vse mastno?

Jaz sem si kupila kar analnega in moram reči da je super. Ne peče in ravno prav je vlažen. Čutiš dobro oziroma meni je še bolje ker malce hladi. Brez vseh dodatkov je in na vodni osnovi. Imam sicer bolj občutljivo to pa me ne moti, drugače pa me takoj peče, že napačen gel za tuširanje.
Kupila pa sem ga res v sex shopu me vem točno koliko je bila cena ampak mislim da nekaj čez dva tisoč imam pa ga sigurno že leto dni in sem ga porabila samo četrt pa veliko sexam :-))

kajamaja-saj das pikico, toliko da lepo drsi, in veliko bolj zdravo je kot vsi tisti lubrikanti

Maša, ima ta zadeva kakšno konkretno ime, ali v sex shopu rečeš kar : “analni gel, prosim…”

Joj zdele ga nimam pri roki da bi ti točno povedala ime.
Analni gel v taki zelenkasto prozorni tubi je. Jaz sem rekla kar analni gel. Kupila pa sem ga v sex shopu v stari ljubljani.

najbolj fajn so tisti,ki so na osnovi silikonov-jaz sem ga kupla v avstriji,mislim pa,da jih skoraj zagotovo morajo imeti tudi pri nas-so pa v takih crnih plasticnih flaskah po 100 ml

olja nikakor niso primerna za v nožnico! v tem primeru ostane masten sloj na stenah nožnice, kar ni prav nič “naravno”. lubrikanti pa so narejeni na vodni osnovi in se zlahka naravno odstranijo čez nekaj časa. čudi me, da tega tvoja ginekologinja ne ve! poleg tega olja lahko dejansko poškodujejo tudi kondome.

V DM se dobi, Multy gyn gel bioaktiv, je zelo v redu in cenovno dostopen, tam nekje 1500 sit ali manj, ne spomnim se točno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close