Najdi forum

Pozdravljeni!

Letos prvič letim z LTU. Glede na vse nesreče, ki so se dogajale letos, sem kar malo prestrašena glede letenja. Zanima me, kakšna družba sploh je LTU? je to nizkocenovnik ali kako? Ste bili, tisti, ki ste z njimi leteli, sice zadovoljni z njimi? Sem malo brskala po googlu, pa ne najdem nobenih pametnih informacij.

hvala za odgovore…lp

V mojem googlu je bil prvi zadetek tole:

Kateri google imaš pa ti?

Hvala za prijaznost, to sem našla tudi jaz.
Zanimajo me malo bolj konkretne izkušnje v zvezi z njimi, npr.kakšna so letala- je med sedeži dovolj prostora itd.

Minili je mesec avgust, mesec v katerem se zgodi največ letalskih nesreč.

z LTU sem letela v dominikansko republiko, nimam nič za pripomnit, let je bil super, osebje prijazno, hrana zelo dobra, pa tud sedeži so udobni….

brez skrbi LTU je ugledna nemška čarter družba, ki ima dobro vzdrževana letala. Z njimi letim kar pogosto in lahko rečem, da so glede na ceno, ki jih plačujem za karte, odlični! Ker so čarter družba je prostora med sedeži nekoliko manj kot pri boljših linijskih prevoznikih, pa ekrančkov za filme nimaš na sedežih…, ampak saj to ni najpomembnejše… lep polet!

terrramundo, hvala ti. Najbolj me je skrbelo to “vzdrževanje” letal 🙂

lp

Ce se ne motim sta LTU pa AirBerlin ista druzba…tko da kr brez strahu…letala so ok…edin “luksuza” ni…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close