Najdi forum

love

Po internetu sem se pogovarjala nekaj časa z enim fantom.Trikrat sva se zmenila za randi in trikrat si nisem od sramu upala pred njega,kajti mislila sem da mu ne bom všeč.enkrat sem bila namreč zavrnjena……
Zdaj se ta fant noče več pogovarjat z mano,čeprav sem mu napisala in razložila,da mi je žal,ampak da me je bilo sram kaj če mu ne bom všeč…..Zaljubila sem se vanj,saj je resen.A trikrat me je češ zaman čakal in zdaj mi je zameril.Obljubila sem mu da se želim tokrat definitivno dobit,a odgovora ni.Sicer išče resno zvezo,tako kot jaz.
Kaj naj storim? Žal mi je,ker se nisem cenila in sem imela kompleks manjvrednosti,želim si ga….Kako naj ga prepričam? Tokrat bi prišla na zmenek,saj sem se pokesala,da sem ga trikrat pustila čakat.enostavno sem ostala doma,skrita,ker me je bilo sram.Zaljubljena sem vanj.Kaj naj storim? On menda noče več.Ni odgovora od njega.ZALJUBLJENA SEM VANJ IN HUDO MI JE,KER SEM GA “RAZOČARALA”.
kAJ NAJ STORIM PUNCE?
hVALA

Mislim, da je zdaj že prepozno. Tudi jaz bi se na njegovemu mestu naveličala čakanja nate..
Kako naj ve da boš tokrat res prišla na zmenek? Verjetno si prej podobno govorila.. Dal ti je več kot dovolj možnost. Predstavljaj si kakko bi se ti počutila, če bi on naredil tebi. Po mojem mnjenju si ga zamudila. Po toči zvoniti je prepozno.
LP

Mogoce bi prisla do njega, ce ves kje je doma. Ker noben normalen tip ne bi vec nasedal taki fraci, ki te pusti 3x cakat. Ce pa ti prides do njega (v solo, kamorkoli kjer ves da je on…) pa ga magar cakas z listkom kot na letaliscu, bo pa videl, da mislis resno, ceprav si bla precej muhasta na zacetku.

Pa se neki me zanima. Zakaj zadne cajte vse zenske pisete ‘ker se cenim’ ? Kt da ste v reklami?

Vinkoslav napisal:

> Pa se neki me zanima. Zakaj zadne cajte vse zenske pisete ‘ker
> se cenim’ ? Kt da ste v reklami?

aahahahahahaha smeh :)))

Žalostna. a nisi ti mal butasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seopravičujem,

JOHANUS

:))))

prepozno. tudi jaz se na njegovem mestu nebi več menila s tabo. že to, da je prišel še tretjič, ko si ga že dvakrat okrog prinesla, je bilo ogromno. na žalost se sprijazni s tem, da si tokrat zafurala lepo priložnost in naj ti bo to šola za naprej, da ne boš več svojih manjvrednostnih kompleksov postavljala pred svoje največje želje in hrepenenja. sicer pa si verjetno še zelo mlada, tako da bo takšnih priložnosti še kar nekaj.

Iz lastnih izkušenj ti povem, da z nesamozavestjo lahko pokvariš stvari kolikor se sploh lahk da…

pa si ga sploh vidla, če praviš da si ostala doma.

Kot prvo, se mi zdi nenavadno, da si lahko zaljubljena v črke na ekranu, če ga v živo še nisi spoznala, saj vse kar ti je povedal morda sploh ni res.

Če pa je to res, potem ti predlagam, da mu sporočiš, kje boš in kakšen je tvoj razpoznavni znak, potem pa naj pride ob točno določeni uri, od njega pa ne zahtevaj nikakršnih razpoznavnih znakov. Tako bo videl, da ga res želiš videti, saj ti sploh ne boš vedela, kdo bo on.

Vso srečo!

Ta fant ali moški je pravi – na žalost ne več zate. Prav je, da se ne pusti izigrati še tretjič. Testirala si ga in on se ne da več. če bi ti zdaj odgovarjal na pisanje ne bi nas spraševala kaj naj narediš, ampak spet ne bi prišla ker te je bilo strah itd…. V tem trenutku ga ne zanimaš več, dobil se je z eno, ki je upala priti. Drugič ne zamujaj priložnosti, če res iščeš resno zvezo.

Po toči zvonit je prepozno, veš. Pa v čem je fora, da nisi šla že takoj pred njega pa se mu predstavila? Svaka čast tipu, da je šel celo trikrat ven. Če tipa enkrat ne bi bilo, mu bi še odpustila, če bi mi navedel opravičljiv vzrok, ampak bi se moral prikazat drugič. Tako, da ti kar pozabi nanj, ker te ne bo več čakal zamen. Pri naslednjem pa upam, da te je izkušnja kaj naučila pa se boš prikazala. V nasprotnem primeru se raje ne dogovarjaj več za e-dejte.

To je pa razumljivo, da ga več ne bo.

Moraš biti bolj resna, če se zmeniš prideš !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close