Love story
Čaki , no , čaki !
Kako mimo ?!
Nikoli ni mimo , a veš – “…in te pogrešam , čeprav jih imaš že 64…”
Jaz se ravnam po pravilu : “Bodi VEDNO pripravljena , ker nikoli ne veš , za katerim oglom te sreča čaka ;))))”.
In kdor čaka , dočaka 😉
A ne , knofek , he , he … pa bodo spet noreli nekateri .. he , he …
Tako !
lp A.
Začelo se je takole !
V življenju mi je samo on veliko pomenil , vsakič ko sem ga videla , ga dotikala sem dobivala še večjo slast po njemu . Vsak dan je bil z menoj , znal pa me je včasih tudi preseneti , ter odšel z drugim .Vsak dan ko ga gledan , ga pobožam , rada ga imam .Zakaj ? Velikokrat ,zakaj ravno on ,in ne kdo drug . Zakaj je moje srce samo narejeno za njega .Res tudi pomisliti ne smem , da bi ostala kak dan ali minuto sama . In kaj se mi je zgodilo pred nekaj meseci .
En večer zdi se mi da je bil petek , se odločim da grem se malo zabavat. S prijatelji se dogovorimo da gremo v nek zabaviščni park ,kjer v resnici se zabavajo samo lastniki parka, gostje pa zapuščajo par z dolgimi nosovi .Med njimi sem bila tudi jaz. Usedla sem se v svoj Jepp in se sama zapeljala proti domu . Bilo mi je hudo ,njega ni bilo poleg mene ,on prasec je odšel z drugim . Pa tako sem ga imela rada ,vse bi dala zanj. Tistega večera dolgo časa nisem mogla preboleti .Ko sem se zbudila , bila sem prekajena od cigaret , lačna … Vstanem , pogledam po žepih ,res je nisem sanjala , šel je z drugim …….
Andrejka, jaz že nooooooriiiiiimmmmmm!!!! Pa jih še nimam 64, ampak jih imam malo več kot ……..!!! Pa noooooriiiiiim!! In .. če bom imela čas, napišem tak love story, da vam bodo lasje stali pokonci!!! Velja?
Marija
Dragi prijatelj Jani, ti ji napiši eno, ti. Boš videl, kako bo Meta brala to zgodbo – nežno, romantično, sočno, pikantno! Mislim, da si naša Meta ne želi naslovov ljubezenskih zgodb, da te že pozna. Ona si želi brati eno čisto novo, eno čisto posebno ljubezensko zgodbo, kajne Meta? Če bo čas, ti jo napišemo, verjemi! Samo zate!
Marija
Marija, mislim, da moj dar pisanja ne doseže darov nekaterih na tem forumu. Zato ne bi pisal o kakšnih ljubeznih… Zdi se mi pa da si malo sfalila Marija in da je tale Meta res Meta in ne… :)))
Pa lep dan in pozdravčke!
Jani
p.s. Ker je pa vliko story’s že napisanih, naj si prebere še enkrat omenjene 🙂
Ne, ne, ne Jani, nisem imela nikogar drugega v misli, častna! Samo mislila sem si, ko je Meta tako pisala, da si želi slišati real love story in ker ima vsakdo od nas zagotovo zanimivo “domišljijo”, bi ji privoščila eno zgodbo. Imaš pa seveda prav, lahko se za osvežitev spomina vzame na znanje tudi že obstoječe zgodbe. Nikar mi, dragi prijatelj Jani, ne štej v zlo in ne vzemi osebno ničesar, ker ni bilo, res ni bilo to pot v mislih nikogar, razen nas samih, bolj mene kot koga drugega. Jaz bi ji napisala, če bi imela toliko časa, pa sem ga danes forumu že “odredila”. In, veš Jani, šele zdaj, ko ponovno prebiram in ti odgovarjam, prav razumem, kako se je moje pisanje dalo razumeti. Oprosti, ampak resnično ni bilo tako mišljeno!! Meta je Meta, zagotovo, to vem. Imej se lepo, lepo, ti, tvoja družina in sončka tukaj danes ni, je pa good feeling!!! Tega ti pošiljam in pa seveda …. cmoooooočkkkkaaaaaa!!!!
Marija
Na, viš Marija, jest sem tud samo enkrat prebral, pa sem sfalil… Ampak, hudimana, ko se je pa tko bralo, ah…. Marija, nič nisem jemal osebno, nič, se ti ni treba opravičevat 🙂 ker ni zakaj 🙂 Prov lepo se imejte danes tukaj gor, jaz počasi danes zaključujem (prej domov)….
Do jutri….
Lep dan, pa cmok nazaj 🙂
Jani
p.s. Pepi mi je včeraj rekel, da sem malo žleht… no, ja včasih pa res mal 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.