Najdi forum

loto programcek

Dober dan,

Ker je v skladu za sedmico zopet cez 200mil. sem spesnil en programcek.

Prosim ne bodite prevec kriticni….

http://members.fortunecity.com/sloblueskies

lp!

..nisem šel pogledat, ker je itak tak program brez veze že po definiciji.

Ne klikajte pa na Yes, ko vas prosi za inštalacijo nek drug Gain Bundle. Loto pa je čist luškan.

Zadela sem 95mil. prejšnje leto.Spremenilo se mi je življenje!!
Adijo.

v čem je fora tega programa?

To je samo nakljucen izbor stevilk.
Sam ob vecjih dobitkih igram na skrajsane sisteme na 13,14 al pa 15 stevilk – kar pomeni, da izberem 13 stevilk in potem v excelu generiram doloceno stevilo kombinacij po 7 stevilk.
Stevilke pa rajsi izbiram po razlicnih analizah, ki analizirajo stevilke iz preteklih krogov. Mi je sicer kristalno jasno, da so dogodki (krog) med seboj neodvisni dogodki, ampak vseeno…ocitno nisem fan vedezevanja…ljudje ze itak prevec stremijo v zvezde.
Sedmice pa seveda se nisem dobil 🙂

Da ne boste presenečeni: velika verjetnost je, da boste z leonovim programom (bravo Leon) zadeli veliko večjo sedmico kot bi jo sicer.
Čisto res. Naj pojasnim:
Ne trdim, da imate kaj večjo možnost da sedmico sploh zadanete, ampak ČE jo zadanete, je veliko večja verjetost, da je ne boste delili z drugimi.
Štos je v tem, da pri pisanju kombinacij, še posebno takole mimogrede pred okencem pišemo številke nekako po istem vzorcu kot drugi. kaj vem: 1, , 3, 7 recimo bodo prišle marsikomu prvo na misel, nekateri z križci rišejo “vzorčke” na listek in podobno. Ob zadnji lotomaniji so objavili podatek, da je bila neka kombinacija vplačana kar 15000 krat, več kot polovica kombinacij pa je ostala neizrabljenih. Si predstavljate?? Zadaneš sedmico potem pa namesto 225 miljončkov dobiš 15 jurjev???
No, tu pa je Leonov program cesar. Ker nima izbor številk perav nič opraviti z našimi možgani bo najbrž naša sedmica edina.
Leonu pa seveda pripada 10 % :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close