Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Loto 70 krog 2013

Loto 70 krog 2013

evo temica v kateri pa res upam, da bomo vsi dobronamerni in proaktivni

vsakdo (registriran/a!!) naj mi napiše eno številko od 1 do 39.
Vplačal bom vsaj 8. na sistemskem … tudi Loto Plus ☺ in Lotka ☺
zadetka pa ne bom delil ☺♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

27

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

9

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

11

ne velja – funkcionalno nepismeno go.ve.do

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ne velja – funkcionalno nepismeno go.ve.do[/quote]

Kdo pa pravi, da nisem sicer registrirana?

Kakor ti drago, ti boš vplačal.

13

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

8

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

Ti, zakaj pa šele 70. krog ? Pa še sedmica ni neki ;((

Daj raje vplačaj Jackpot, 11 MIO €, koliko številk ti še manjka?

70 krog je danes za Loto (če de ne motim ?) ☺
Jack pot je šele v petek … je še čas

še 3 manjkajo
eno bom sam dal
(ena je na rezervi, ker je od neregistriranega)

Tisto imej za dodatno. :))

Daj še 12 poleg.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

vplačal: 4, 8, 9, 11, 12, 13, 27, 38

v 69 krogu smo pušnili ☺
če mi rata bom iste cifre vplačal še za 70 krog ☺

Ma daj no stari, pa prav računala sem nate .. Ziher si se zmotil in si vplačal tisto cifro od neregistriranega nick-a. Jao jao. Daj ajde vplačaj še za 70.tko pa bomo vidl kaj bo ratal.

nakaži mi € … če hočeš, da je kaj po tvoje ☺

popolnoma smo pušnili v številkah — niti ena ni bila izžrebana ☺

smo pa zadeli “koncept” — skupaj 2 in skupaj 3 (zaporedoma) kot je bilo izžrebano ☺

Imamo pa še veliko idej! Dr, E, K.(ardelj)

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Imamo pa še veliko idej! Dr, E, K.(ardelj)[/quote]
he he he … jih ima generator števil na Lotu tudi — sam en križec narediš, pa “zmagaš” … Krištof oz. njegovi v kabinetu so ga pa sral z dolgimi elaborati …

Stari, prosim reci, da lažeš in da si v resnici tisti taxist iz Maribora :))

No, ta tema se je potem nadaljevala

TAKOLE

Robi:
če bi vsaj kakšno številko predlagal bi te še razumel … tako pa ???

Igral leta ampak sem ob zadnji podražitvi nehal! Kur_c pa takšno nategovanje/norčevanje iz raje, ki jim prinaša denar za njihove bajne plače!
Kar je preveč je pa preveč v tem babanastanu!

Gredo podražit za ekskluzivnih 50 % in znižajo dobitke za 4-ico itn, osnovbega sklada pri tem sploh niso zvišali, ostaja pri bednih 250 k€ in je najnižji v celi srednji in vzhodni Evropi!

Nato pa še KRONA vsega.
Reklamirajo kako je loto sedaj po novem z večjimi dobitki, kako je ugodnejši od prej!!
A 50%(!) podražitev pa skrijejo in je niti z besedico ne omenijo!

Večjega norčevanja od tega še nisem videl ne doživel!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close