los angeles nastanitev
Upam da nista premlada, ker rent-a-car mlajši od 25 let ne dobijo, oziroma plačajo precej višjo ceno. Glede motelov v LA ne vem, je pa tam velka skupnost slovencev (oz njihovih potomcev, izseljencev v 50 letih), ki so zelo ponosni na svoje korenine, tko da če ti uspe najdet njihivo skupnost prek interneta (ali kako drugače), ti bodo oni z veseljem pomagali najdet poceni (ali celo zastonj) prenočišče. Sem se srečal z njimi pred leti in so ful veseli, ko vidijo koga iz slovenije. Žal pa sem izgubil naslov sedeža skupnosti.
V Las Vegasu se dobi zelo poceni prenočišča, ker hoteli služijo z igralnicami in ne s prenočevanji. Z malo sreče najdete soliden hotel, blizu Stripa pod 40 dolarjev na noč (za sobo, torej 20 po osebi). Malce dlje od največjega dogajanja pa še ceneje (cena velja za prenočišče brez hrane). So pa cene odvisne tudi od tega kolko časa bosta tam – do tri dni je dražje kot pa če sta za več časa.(npr. tri dni računajo 40$ na noč, dva dni 50$ na noč in en dan 60$ na noč). Sta pa hrana in pijača v Vegasu bistveno cenejši kot drugje po ZDA. Sam avgusta vama bo peklensko vroče.
Jst sem dobil sobo na glavni ulici za 20 dolarjev na noč (sva bla dva, tko da je blo 10 na glavo). Sicer je bla bolj tako tako, ma je imela klimo, tako da se je dalo normalno spat.
Glede Tijuane pa ti žal ne morem nič napisat.
Če ti lahko še s čim pomagam mi sporoči.
lp
hej….
midva s fantom sva v LA našla motel kr prek tistih reklamnih časopisov, ki oglašujejo motele-
stanovala sva v centru hollywooda…pa ni bilo drago (ne spomnem se cene) motel stane skoraj isto kot hostel -ker če imaš avto, plačaš visoko parkirnino in te potem pride skoraj isto
aja….bla sva pa zlo razočarana nad tem predelom mesta…sva pričakovala kaj bolj filmskega 🙂
sej pol itak okol bluziš, tk da je skor vseeno kje si
glede las vegasa je pa tko…splača se vama it med tednom (vikendi so lahko veliko dražji)
greš lepo tja na info center…tam majo telefončke ki so povezani z neko centralo, ti rečeš kateri cenovni razred bi imel in potem ti teta našteva, ti pa na zemljevidu gledaš kje so ti hotelčki…in rečeš: aha…to je to! midva nisva mela kreditne kartice, pa nama je dala neko kodo, ki sva si jo zapisala in jo pokazala na recepciji hotela…in dobila super sobico
no, ta način se nama je zdel full preprost
tiujane še nisem videla (bla sem pa v mehiki) po moje je to mesto bolj komercialna reklama kot kaj drugega
če tisti čas ne bo več megle(med poletjem je na obali megla-sam midva sva imela srečo, da je bil sam en dan meglen), vama priporočam kakšen izlet proti san franciscu ob obalici
uživajta
Forum je zaprt za komentiranje.