Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lorella Flego

Lorella Flego

V današnji Novi razkrivajo očeta njenega otroka. Ni Galunič, ni Pahor, je pa en grdavž.

Ojoj no. A je treba tako? Verjetno je čisto dober človek, samo tebi se na videz ne zdi ne vem kaj, pa je že “grdavž”. Mah.

paparaci fotka al ga je namerno pokazala? kaj pa piše kaj o njemu?

Pojma nimam, ker nimam revije. Sem videla samo naslovnico, kjer je bila njegova slika in zraven je pisalo kdo je. Nikoli še nisem slišala zanj.

ti si pa lepa ku Bred Pit a boš rekla?:)

Pojma nimam, ker nimam revije. Sem videla samo naslovnico, kjer je bila njegova slika in zraven je pisalo kdo je. Nikoli še nisem slišala zanj.[/quote]

A ne znate brat, piše, da v NOVI, kakšna revija pa je to??? A za inteligentne, visokoizobražene ali za trič trač ala BB in ostalo sranje???!!!!

Če bi Lorella hotela predstaviti svojega partnerja ali pa očeta svojega otroka, no kako bi to naredila ali pa v kateri reviji, če že?

Pojma nimam, ker nimam revije. Sem videla samo naslovnico, kjer je bila njegova slika in zraven je pisalo kdo je. Nikoli še nisem slišala zanj.[/quote]

A ne znate brat, piše, da v NOVI, kakšna revija pa je to??? A za inteligentne, visokoizobražene ali za trič trač ala BB in ostalo sranje???!!!!

Če bi Lorella hotela predstaviti svojega partnerja ali pa očeta svojega otroka, no kako bi to naredila ali pa v kateri reviji, če že?[/quote]

Verjetno bi bila zanjo dovolj dobra samo kaka Mladina, po tvojem?

Glavno, da je njej v redu.
Sicer men tud ona ni všeč, pa kaj pol?

Da smo si takoj na jasnem za vedno, večjega grdavža kot ga ima “prepovedana”, težko najdeš. Natripan egotrip!!

dost tega nakladanja. Kje se lahko vidi slika?

Pripni sliko, da ga ocenimo.

ti daj pa svojga prilepi, da ga ocenimo. tako.

spet zabavljanje ene potrebne ki še ni imela dedca med nogami!

nek brane, mni je tak kot zlatko zahovič, kodrasre lase …

No, mi je pa zaho že bolj všeč, kot brane… Tisti njen bivši mož je bil dosti bolj “fejst”. No, važno, da je njej ok.

No, mi je pa zaho že bolj všeč, kot brane… Tisti njen bivši mož je bil dosti bolj “fejst”. No, važno, da je njej ok.[/quote]

tut men, absolutno, sem samo rekla, da me vizualno asociia na zahota. ja, bivši je pa itak bil lepši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close