Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lorela flego

lorela flego

Živjo!
A kera ve, kolk je ta ženšča stara?

Okol 30.

Na koliko podlage?

med 30 in 35

Tudi jaz mislim da nekje od 30-35.Ženšče je tako suho kot suša.

Nic nimam proti njej, ampak po mojem se za njena leta dosti prevec barva. Ko sem jo enkrat videla po cesti, sploh nisem je prepoznala.. mi je kolega, ki dela z njo povedal, da je to ona. Unbelievable.

Naj vam bo jasno nekaj, da televizijska maska-make up, cloveka cisto spremeni, ti ljudje so v resnici tako drugacni, da marsikoga na cesti sploh ne bi spoznali se ne bi obrnil za njim, tam na Tv pa tko fantasticno zgleda, ma ja puder dela svoje in vse tiste krinke kozmeticne.

Jaz pa lorelo poznam in še nima 30 in je na splošno super in krasna punca. Zelo prijazna in vesela in nadvse zabavna. Če jo vidiš v ljubljani, je skoraj gotovo tu zaradi snemanja in takrat nosi malo več make-upa. To je to.

…no ja, “težka” kozmetika naredi svoje…tud jz sem mislna, da jih ima krepko čez 30, vsaj zgleda tako…ne glede če ima gištel u redu, ja pa ksiht bolj tako….zmatran.

Meni je pa zelo simpatična in čedna, tudi moški pravijo tako. Preveč make upa? Televizijski make up, je res nekaj groznega na cesti, ampak kljub temu. Ima lepe oči in postavo.

Meni se zdi lepa zenska. Tudi njen stil vodenja mi jie vsec. Me je pa presnetilo, da jih ima manj od 30 oz. 30-35. Na TV mi deluje ful zmatrana.

Meni lorella z make upom ni všeč, sem jo pa poleti velikokrat videla v Piranu z možem na plaži, kjer je bila popolnoma brez make upa in je bila prav lepa. Res mislim, da bi jo morali drugače ličiti, ker v živo zgleda prav mlada in luškana.

Luštna je ful, sam slovenščina ji šepa. Pozna se ji, da je celo življenje italijansko govorila.

Mislim, da Lorella prav lepo govori, še posebej v primerjavi z ostalimi voditelji na TV SLO, ki ne govorijo slovensko ampak ljubljansko.

Moje mnenje…

Z njeno slovenščino se meni ne zdi nič narobe. Mi je pa simpatično, da se ji sliši naglas. Še vedno 100x boljše od ljubljanščine!

Ste opazile, kako zelo debel vrat ima? Baje je to od tega, ker dela ogromno trebušnjakov, pa pri vsakem trebušnjaku tudi napenja mišice vratu…..

Na RTV je veliko voditeljev, bolj na Ra kot TV, ki govorijo krasno, lepo zgledno slovenscino in prav nic ljubljanscine.

Mogoce bi se lahko Lorella malo pri njih ucila, ali pa sla skozi kaksno solo (kot nekateri drugi). Meni ni vsec ta naglas, konec koncev je to nacionalna TV, poleg tega pa mi ni vsec njeno nepravilno naglasevanje francoskih imen in besed.
Moje mnenje.

Pika, skoraj vsi voditelji na nacionalki, razen izjem na Dnevniku in mogoče še kje, ne zna govoriti slovensko ampak zgolj ljubljanščino. Tega je pa res dovolj.

Napisala sem bolj na Ra kot na TV.

Zakaj imate toliko proti ljubljanščini!?

A ni lepa, al kaj???????

Brina

Brina, a se hecaš, al kaj? Najhuje je pa to, da ljubljančani misli-jo/te(?), da govorijo pravilno slovenščino…. sem tudi že doživela, da je kakšno mojo sošolko na faksu (slavistika) kakšen profesor ne preveč nežno postavil na realna tla…

Pravilne slovenščine se bolj malo sliši na tv, vse vleče po lublansk! Moj sin ima včasih težave z razumevanjem risank(!!!!!), ker izgovorijo besede čisto drugače kot ga učim. K a t a s t r o f a.

Hej Blaži,

nikar tako. Jaz sem ljubljančanka in govorim pač ljubljanščino. Imam pa prijateljico iz Lendave in ona pravi, da v Lendavi govorijo najbolj čisto slovenščino. Pa še prav ima. Ko jo poslušam, res zveni tako “knjižno”.

No, jaz se z narečji ne obremenjujem, je pa res da imajo vsi veliko povedati proti ljubljanščini. Pa ne vem zakaj? Kako pa naj govorimo drugače, saj
smo iz Ljubljane, ne? Se mi zdi, da to izvira iz neke ogroženosti oz.manjvrednosti.

Meni je čisto vseeno kako govorite in dokler niste odprle te teme, na to sploh ne bi nikoli pomislila.

Brina

meni se pa ne zdi, da vsi govorijo v ljubljanščini. vedno več mladih voditeljev je, ki niso iz ljubljane in imajo štajerski, primorski naglas… niti ljubljančani, niti štajerci ne govorijo knjižno in meni je tako čisto všeč. smešno bi se mi zdelo, da recimo voditelj videospotnic govori knjižno. tako je prav simpatično, in za moje pojme nič narobe s tem, da Lorella govori z naglasom. pa saj ga ima Oriana tudi :).

Meni osebno je prav sveeno kako kdo privat govori in nimam nic proti ljubljanscini, primorscini……
Pravim le, da bi morali voditelji na TV govoriti vsaj pogovorni slovenski jezik.
Za take stavri obstajajo tecaji, ki odpravijo tudi naglase.
Lorella res govori eno spakedranscino, pa lahko bi se naucila pravilno naglasat francoske besede, ce ze ima oddajo o modi.
Saj to ni ena lokalna TV bogu za hrbtom!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close