Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lorealov puder,…

Lorealov puder,…

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če je Lorealov puder Ideal Balance primeren za nečisto in mastno do mešano kožo? Namreč enkrat sem ga sprobala pri kolegici (le toliko, da sem se narahlo namazala). Zanima me tudi, če je zadosti prekriven, saj imam kar nekaj mozoljčkov in vijoličastih flekcev(posledica mozoljev)?
Kolegica je imela št. pudra 23 anti glanz, golden honey-je ta št. primeran za bolj rumenkast ton kože?
Nekje pa sem slišala, da ga ne izdelujejo več…je to res?

Pa še nekaj…. imam mešano kožo in do predkratkim sem imela precej masten t-predel; celo toliko, da ko sem se zjutraj zbudila sem imela kar mini kapljice maščobe po nosu,…nasplošno se mi je čez dan svetil obraz…sedaj pa se mi je ta predel kar nalepem osušil in se celo lušči…kako je to mogoče? Naj povem še, da si kožo redno čistim (imam garnier Pure gel za globinsko čiščenje kože in garnierjevo kremo za obraz total fresh). Res pa je, da mi tudi malo nagajajo hormoni. Aja stara sem 27 let. Torej starejša pubertetnica ;))

Hvala za odgovor.

lp…Lotti

Pozdravljena,
Lorealovega pudra žal ne poznan prav dobro, tako da upam, da se bo oglasila kakšna uporabnica…

Kar se tiče tipa kože pa tako. verjetno gre za precej izsušeno povrhnjico zato se kljub mastni koži na T coni koža lušči. Poleg rednega dnevnega čiščenja si privoščite še peeling 1x na teden bo dovolj. Pa tudi kakšna hranilna maska bo naredila na koži vidno izboljšanje. Probajte tudi zamenjati kremo katero uporabljate, ali pa jo samo dopolnite s kakšno podlago. Zima zahteva malo več nege, ker je koža izpostavljena agresivnim zunanjim vplivom.

Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close