Lorealov Nutri lift
Lepo pozdravljeni!
Zanima me, kaj mislite o uporabi določenih krem oz. mlekov za telo (konkretno Nutri lift) na obrazu.
Par dni nazaj sem se mazala po telesu in sem malo potegnila tudi po koži na obrazu. Presenečena sem ugotovila, da mi krema ugaja. Zdaj se že par dni mažem zjutraj in zvečer in imam perfektno kožo. Zanima pa me, če ima to lahko kakšne posledice, kajti krema, ki je namenjena negi telesa, verjetno ne more imeti istih sestavin, kot krema za obraz. Ali pač!
Prosim za mnenje.
LPS
Te kreme in njenih sestavin ne poznam, lahko pa iz imena sklepam, da je poleg osnovne nege telesa (hidratacija kože) tudi nega proti celulitu (če ne, me prosim popravi).
Zaradi sestavin, ki se močno razlikujejo od kreme do kreme, pride še posebno do razlik pri kremi za obraz in za telo. Poleg negovalnih sestavin, ki jih vsebujejo vse kreme, je potrebno dodati, da kreme za telo vsebujejo tudi določen odstotek sestavin, ki preprečujejo “nabiranje” celulita. To pomeni, da nanos take kreme ni najboljša rešitev za nego kože na obrazu.
Držimo se raje dejstva, da je krema za kožo na obrazu primerna za nego obraza in krema za telo za nego telesa.
lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.