Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice long size potovanja

long size potovanja

Tudi letos sem se jim odrekel in ponovno osvajal Slovenijo , osvajanje Slovenk pa prepustil prihodnosti. Ni za obupat , še zlasti ne ker imam službo in prevenec , pa tudi v domačem kraju grejo zadeve na bolje. Kjerkoli že ste , karkoli počnete , počnite to varno.

Najlepši trenutki :

8 marec 2 metra snega v tamarju in gams v bližini skakalnic , na obeh straneh doline se vsipajo snežni plazovi

6 julij Ponovno na belopeških jezerih , srečam slovenski par , koča Luigi zacci še vedno v obnovi ,. pridem do 1 razgeldišča , muhe nadležne , laura Piu v gostilni Planika prijazna kot vedno

13 avgust
ponovno na strmcu , 2 uri se pogovarjam z gospodom Selanom ki ima okoli 20 konj in nekaj oslov ,
najmanj eno uro fotografiram , ogledm si goszarsko hišo v kateri je dolga leta bival legendarni gozdni nadzornik andrej oitzl , pijem eno najboljši vod , sem srečen !

14 avgust

Popoldne se odpravil peš v Podkoren , kjer štopam in se z Korenskega sedla podam na kamnati vrh , sedim eno uro na čoku , odklapljam in fotografiram. Jem borovnice in maline , sem svoboden , grem mimo gorskega jezerca itd

30 oktober

sem na sabotinu , pregledam najdaljšo kaverno in se vračam z vrha sabotina čez Šmaver in pevmo v Gorico / več kot 15 km /

4 novembra sem na najvišjem vrhu komense občine trstelju , srečam eno ščene in sem srečen , fotografiram Triglav

Nauk zgodbe : Obisk belopeških jezer se je povečal kar dokazuje par iz Jesenic !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close