Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Lonec za mleko WMF iz Interspara

Lonec za mleko WMF iz Interspara

Kupila sem lonec za mleko za šparove smrekice in v njem skuhala mleko. In se mi je vse prijelo na dnu! V takem naj loncu? Kaj sem naredila narobe? V posodi, kjer sem prej kuhala, se mi to ni dogajalo. Jaz pa sem upala, da bom morda v tem loncu lahko kuhala puding, ki se mi drugje hitro prime.

Kako ste druge zadovoljne s posodo WMF?

Jaz običajno vsako posodo ( v kateri kupah mleko) pred uporabo oplaknem z mrzlo vodo in je potem ne obrišem s suho krpo. Izkušenj z WMF posodo nimam

Mleko prevrem, ko kuham puding, sicer nikoli. A ga kuhaš za običajno uporabo, se pravi pitje in zakaj.
Ko smo imeli doma še krave, sem vedno pila sveže mleko, preden sem šla v šolo. Sicer pa meni okus kuhanega mleka nikoli ni bil všeč, tako da je to tudi stvar okusa in navade, a ne?
Lp

Sem že večkrat napisala, pa bom še enkrat. Sama prisegam na WMF. Imam tudi tak lonec za mleko, kot je ta iz Sparove akcije. Vedno, kadar kuham mleko – v kakršnikoli posodi, le to oplaknem z mrzlo vodo, preden vanjo vlijem mleko. To je edini trik, ki ga poznam.Nikoli se mi ne prime.

Jaz imam to posodo in sem v njej že nekajkrat grela mleka, pa se ni nikoli prijelo.;)

meni pa ni všeč, ker so držala od te posode in pokrovka- vroča., da moram vedno s cunjo odpirati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close