Najdi forum

Ojla!

Julija nameravam malo na potep v London in na razstavo F. Kahlo, za 3-4 dni.
Če ima kdo podobne namene se mi lahko pridruži.

Lep dan, AnA

Živjo,

kdaj točno pa nameravaš na potep v London? Sem zelo zainteresirana in bi bila vesela tvoje pošte na natasa171@hotmail.com.

Ojla,
včeraj sem bila v Tate Modern na F. Kahlo. V info: cena vstopnice je 10 funtov (za ne-študente in ne-upokojence), če želiš it pogledat še kakšno drugo razstavo, povej na začetku, ko kupuješ karte, da ti dajo komplet, ker je ugodnejši, kot kupovanje posameznih vstopnic.
Pa uživaj(te)…

Hvala za info!

Pupa mene pa zanima, ce si karto rezervirala predhodno. Sicer sem bila ze parkrat v Tateu, vendar vedno na brezplacnih razstavah. Na spletni strani pise, da je precejsnja gneca za to razstavo in me zanima, ce je pametno da si karto rezerviram vnaprej. LP

Mi smo karto kupili na licu mesta, gneče pred kasami ni bilo, na razstavi pa le zmerna. Prišli smo tam okoli 11:30. Hm, ne morem ti svetovat, kaj je bolje: rezervacija v naprej ali pa nakup na licu mesta…. Če te zelo skrbi, si jo rezerviraj v naprej.
lp

Jaz grem 12.7.2005 v London in 20.7.2005 nazaj. Če želiš se lahko srečava in skupaj raziskujeva mesto. Sicer jaz “osnovne” znamenitosti že poznam in bi se sedaj podal v raziskovanje manj znanih atrakcij.

LP

lahko mi pišeš na blaz.stefe@guest.arnes.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close