Najdi forum

Lep pozdrav,
Ce ima kdo kaksno informacijo ce se bolj splaca vzeti London Travel card ali London Pass. V Londonu namervam biti 5 dni + dan ko se vracam zjutraj na letališče. Pa se to ali London Travel Card velja tudi za bus A6 iz letališča Stansed?

Najlepša hvala za informacije!

Mi smo vsak dan sproti kupovali dnevno karto, ki velja za podzemno in za avtobuse. Cena ni pretirana, je pa odvisna od “cone”, kamor želiš potovati (London je razdeljen na 6 con oz. obročev okrog centra). Karte kupiš na vsaki postaji metroja, so pa v dveh cenovnih razredih; tiste za vožnjo od 09:30 dalje so bistveno cenejše, vse pa veljajo do štirih zjutraj naslednji dan.

London je lep.

Ne splaca se ti kupit noben pass. Ce bos v londonu cez vikend, si kupi weekend travel card za cono kjer bos potovala (predvidevam da bo to cona 1 in 2), drugace pa si kupuj karto vsak dan posebej. Kot je ze blazmi napisal, po 9.30 so karte cenejse!

Za stansted express te bo prisla povratna karta nekaj cez 20 funtov!

l.p.

k. james

Jaz sem kupil travelcard prek interneta, brezplacno posiljajo v slovenijo. Iz letalisca mores kupit karto ki ti pride povratna 4000 sit. Travelcard sem vzel za vse cone.

Za 3 dni neomejenih vozen (bus, podzemna, vlak) je cena 15 funtov.

https://www.ticket-on-line.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close