Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice London v nedeljo!

London v nedeljo!

V nedeljo odletim v London. Zanima me če kdo ve koliko stane sok, kruh, radenska, pivo, podzemna …… INFORMATIVNO!

Hvala za informacije!

cist odvisno kje bos kupoval…pivo v pubih je tud 2 funta, mogoce mal manj…drgac imajo pa oni znano verigo stacun, ki se imenuje TESCO, pa lahko tm kupujes hrano pa pijaco..privat stacunce so mogoce mal drazje…podzemna je bila par mesecev nazaj, ko sm bila tm 20 funtov tedenska, s tem, da si se lahko peljal tudi z busom…baje so zdej mal spremenili sistem, ne vem tocno, lahko pa pogledas na netu-tm vse pise kako imajo za turiste. jest grem u london spet 18.12., pa ce bos do takrat nazaj sporoci!
ciao!

Bom povedal.

Torej, jaz zivim cisto blizu Londona…

Tedenska podzemna pride cisto odvisno od con (do tretje je cca. 22 funtov). Dnevna (cone 1 in 2) je 4.10, vikend za isti coni je 6.10.

Sendvici in te stvari so zelo razlicno, najugodneje so pica slices na Leichester square, kjer se od dveh kosov pice ze kr najes in placas 2 funta… pivo v pubih je najmanj 2 funta, ce ne 3.. najveckrat pa lih nekje tu vmes.

Vcasih je vse okrnjeno, ker tukaj gasilci stavkajo vsakih tolko dni in to se pozna tudi v Londonu ne samo na letaliscih.

Ne pa pozabit, da ce greste v kake male privat trgovinice v conah 3 oz. 4 oz. samo malo ven iz centra Londona, je mogoce v trgovinah dobiti tudi dobre nase Paloma robcke, Fructalove soke, podravka Ajvare in taksne stvari 🙂

Lep pozdrav! 🙂

Evo, me nazaj iz Londona. ODGOVARJAM NA VPRAŠANJA!
LP, Robert

No povej nam cene za stvari, po katerih si spraševal 🙂

Da povem cene: pivo v trgovini od 0.80 – 1 funta, 0.5 litra vode 0.5 funta, kapočino, kava, vroča čokolada od 1.5 do 2.50 funta, pomfri in big mac v akciji 1.99 funta, sendvič od 2 – 5 funta, skratka drago za naše plačke

cen v londonu vam ne bo povedal, povem pa vam, da sem bil tam 1986 leta.brez prebite pare.zadeva se je klicala eyfa ali ekoligija.save the forest.ne vem koga smo reševali, smo pa bili zanimiva druščina.ena od udeleženk me je pred dnevi poklicala.je sedaj novinar.več pa ne smem povedat.

kdor bi želel imeti zastonj screen saver eyfa 1986 naj odsurva na users.volja.net/lordwales in tam poišče moj naslov.na ta naslov naj pošlje prazen cd in 100 sit za poštnino.cd naj bo v slim pakiranju in 24 * .drugače en gre.računalnik me veliko stane.ravno sem dal 8 k sit za črno kartušo pa je spet zmankalo ene od osnovnih barv v barvni.

kakorkoli že – odločitev je vaša.

lp lord

Pa to ne mores verjet!

Svasta ze folk tukaj pise ne 🙂

kmet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close