Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice LONDON – poceni hostel ?

LONDON – poceni hostel ?

Ali morda kdo pozna ali ve za res poceni in ugoden hostel oz. prenočišče v Londonu !?

(Baje se da prenočiti že za dobrih 8GBP ?)

LP,

Alex

Alex, meni je bil lani (se mi zdi, da od Oje-Oje) svetovan Tent City, kjer je nočitev 5 funotv. Sem našla tudi spletno stran. Vendar pozimi boš tam verjetno malo bolj težko prenočeval, če zadevo prav razumem. N fotografijah je videti, da imajo (velike) šotore že sami postavljene- Jaz sem potem spala zunaj Londona, vendar ti moram reči, da prav poceni nočitve v Londonu ne boš našel. Če pa tako nočitev res najdeš (za 8 funtov), bi se tudi jaz prosim priporočala za informacije.

En od precej znanih in udeleženec od “Europe famous 5 hostels” je St. Christopher’s Village, kjer se cene nočitve gibljejo od 12 funtov naprej, vključno z zajtrkom. Ima tudi savno, pa bar, nočni klub in Internet Cafe. Obstajajo pa še štirje njihovi “sestrski” hostli, razpršeni po Londonu.

Alex,

Sam sem šotoriral v East Acton-u v neki “tent-city-like” ustanovi! Je bilo poceni pa še gužve ni bilo, pa četudi sredi poletja. Točnega naslova se ne spomnem, vendar je sigurno kje na netu. 10 min. do London City-a. Izgleda zelo hipijevsko in so vsi ful prijazni. Internet dostop, pralnice, veliki šotori (že postavljeni)!
lp, rok

Če si najdeš prenočišče ven iz Londona moraš dodati stroške prevoza v center. Podzemna v Londonu ni več poceni, če se voziš vsak dan iz oddaljenega konca kakega predmestja. Zračunaj si kaj je ceneje, prenočišče bliže centru ali vožnja v center in prenočišče daleč zunaj.

Da se razumemo: jaz sem imela interrail in sem se vozila iz uro in pol oddaljenega Petersfielda, kjer sem imela zastonj prenočišče. S tega vidika me je zadeva prišla ceneje. (žal pa interrail tudi približno ne velja tudi za podzemno.)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close