LONDON – poceni hostel ?
Alex, meni je bil lani (se mi zdi, da od Oje-Oje) svetovan Tent City, kjer je nočitev 5 funotv. Sem našla tudi spletno stran. Vendar pozimi boš tam verjetno malo bolj težko prenočeval, če zadevo prav razumem. N fotografijah je videti, da imajo (velike) šotore že sami postavljene- Jaz sem potem spala zunaj Londona, vendar ti moram reči, da prav poceni nočitve v Londonu ne boš našel. Če pa tako nočitev res najdeš (za 8 funtov), bi se tudi jaz prosim priporočala za informacije.
En od precej znanih in udeleženec od “Europe famous 5 hostels” je St. Christopher’s Village, kjer se cene nočitve gibljejo od 12 funtov naprej, vključno z zajtrkom. Ima tudi savno, pa bar, nočni klub in Internet Cafe. Obstajajo pa še štirje njihovi “sestrski” hostli, razpršeni po Londonu.
Alex,
Sam sem šotoriral v East Acton-u v neki “tent-city-like” ustanovi! Je bilo poceni pa še gužve ni bilo, pa četudi sredi poletja. Točnega naslova se ne spomnem, vendar je sigurno kje na netu. 10 min. do London City-a. Izgleda zelo hipijevsko in so vsi ful prijazni. Internet dostop, pralnice, veliki šotori (že postavljeni)!
lp, rok
Forum je zaprt za komentiranje.